Инициативен комитет с председател Радомир Чолаков ще представи в неделя

...
Инициативен комитет с председател Радомир Чолаков ще представи в неделя
Коментари Харесай

Инициативен комитет издига кандидатите за президентска двойка Герджиков и Митева

Инициативен комитет с ръководител Радомир Чолаков ще показа в неделя номинацията на проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за президент и вицепрезидент. Събитието ще бъде от 12.00 ч., в зала 6 на НДК. Това оповестиха от Инициативния комитет.

По време на представянето кандидатпрезидентската двойка ще приветства членовете на инициативния комитет, в който влизат 67 души - представители на всички сфери на публичния живот в страната.

Председател на инициативния комитет е Радомир Чолаков, депутат от ГЕРБ-СДС в 45-то и 46-то Народно заседание, а заместник-председател - проф. Николай Овчаров. В комитета влизат ректори на осем висши учебни заведения, кметовете на Велико Търново, Бургас и София, някогашният министър на образованието и науката и народен представител от ГЕРБ-СДС Красимир Вълчев.

Сред членовете на комитета за издигане на проф. Герджиков и полк. Митева са представители на образованието, науката и културата - Богдана Карадочева, Валя Балканска, проф. Боян Биолчев, проф. Милена Стефанова, проф. Румяна Коларова, Николо Коцев, Теодосий Спасов, олимпийската шампионка Стойка Кръстева, Милена Славова, Михаил Белчев, Нидал Алгафари, Тони Димитрова, Тончо Токмакчиев, Филип Аврамов, Харалан Александров.

Кандидатът за вицепрезидент полковник Невяна Митева е някогашен ръководител на Сдружението на дамите военнослужещи и сегашен заместник-председател на организацията. Била е координатор по равнопоставеността и ръководител на Комитета на НАТО по равнопоставеността - 2015-2017. Била е и офицер по връзки с обществеността във Военновъздушните сили. Влиза в редиците на Българската войска през 1989 година, откакто взе участие в Олимпийските игри в Сеул.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР