Инициативен комитет издига кандидатурата на председателя на федерацията по ММА

...
Инициативен комитет издига кандидатурата на председателя на федерацията по ММА
Коментари Харесай

Станислав Недков-Стъки се кандидатира за президент, влиза в битка с Радев

Инициативен комитет издига кандидатурата на ръководителя на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки за президент. Това разкри първенецът, който е измежду учредителите на новото Консервативно-патриотичното придвижване (КПД), се споделя в публично известие на групировката до медиите.

" Готов съм да вляза в открита борба с Румен Радев като негова опция и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам потребност от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го единствено тъй като считам, че демокрацията е в заплаха. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат опозиция против реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам самичък, с името и лицето си, с биографията и фамилията си - пък каквото сабя покаже ", разгласи Станислав Недков.

Стъки вика Радев на обществен спор пред всички медии и му дава период за отговор до идния четвъртък.

" Искам да попитам Радев към какво води България - към народна власт или към автокрация. Ще го попитам правилно ли е, че в президентството към този момент е квалифициран план за изменение на Конституцията, съгласно което формата на ръководство се трансформира на " президентска република " с в действителност еднолична власт на президента ", разгласи Стъки.

Според него партията на Слави Трифонов " ИТН " е инженерен план на самия Радев, трамплин към безспорната му власт. Той ще употребява Има Такъв Народ като платформа, с цел да надгради върху нейната база лична пропрезидентска партия.

" Всички знаем, че Слави Трифонов е в недобро физическо положение и надали би бил кадърен да ръководи. Какви тогава са уговорките му към Радев, каква им е играта - да обезпечат нужното депутатско болшинство в идващия парламент за смяна на Конституцията ли? ", попита Стъки.

" Време е редът и законността в страната да бъдат възобновени. Ничии права не стоят над закона. Абсурдно е столичният град да бъде пленник на 15 прошляци, предвождани от разпопен поп. Онзи ден те се изгавриха с офицерите от ДАНС - това са хората, които са призвани да бдят за националната ни сигурност. Изгавриха се и с българските служители на реда, като ги палеха и замерваха с камъни. Докога толкоз безочливо ще се показва пренебрежение към институциите? Докога сякаш новите лица на " смяната " ще се мъчат да се бъркат във фундамента на демокрацията, като се пробват да подчинят основния прокурор на изпълнителната или законодателната власт? ", попита Станислав Недков - Стъки.

" Скачам " за президент не от суетност или за кяр, а с цел да се трансформира в поръчител за демокрацията и възкресяването на нормалността, която ни е отнета от предишното лято насам. Стига перверзии, стига джендърство, стига вампирясал комунизъм, стига крошета ту от Изток, ту от Запад. Да си върнем България, прикани Недков.
https://www.facebook.com/stanislav.nedkov.9/videos/4330753596943832
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР