Инициативата под надслов В името на играта да бъдем приятели

...
Инициативата под надслов В името на играта да бъдем приятели
Коментари Харесай

Локомотив и Чардафон с обединителна кауза в името на играта

Инициативата под надпис " В името на играта да бъдем другари " има за цел да откри продължително съдействие, взаимопомощ и блян за създаване и образование във всички тези полезности, които човек открива в другарството, в упоритата подготвителна работа и в играта баскетбол.

Идеята се заражда непринудено,между клубовете на БК " Локомотив " и БК " Чардафон ", в резултат на компликациите, които треньорите срещат в ежедневната си работа, спортния развой и предвид на от време на време крайните спорове сред спортните тимове и техните почитатели. БК " Локомотив " и БК " Чардафон " имат предпочитание да покажат на баскетболната общественост, че клубовете дружно биха могли да повдигнат играта на по-високо ходило и че треньорите са хората,които би трябвало да обменят опит и да мислят за всички деца,трениращи нашата обичана игра наречена БАСКЕТБОЛ,ако желаеме да вървим напред. Основната концепция е младите спортисти и техните треньори да дадат образец, че конкуренцията на терена, която би трябвало да е в духа на феърплея, да възпитава взаимно почитание, уместност и почтеност.

Този зов насочваме и към публиката. " Убедени сме, че би трябвало да работим дружно, да си оказваме помощ в името на обичания ни спорт и неговото разпространяваме измежду подрастващите ". Първата демонстрация, с която ще се даде старт на начинанието е среща сред тимовете на основателите: баскетболен клуб " Чардафон " и баскетболен клуб " Локомотив ", които си сътрудничат в последните години. Уникалното е, че двата тима и момчетата ще играят с разменени екипи.

Събитието ще се организира на 17 март в зала „ Никола Петров “ – Горно Оряховица. " Искаме действително да покажем, че баскетболът основава другарства без лимитирани от град, регион и клуб ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР