Инициативата Kickstarter претърпя поредния провал, след като още един популярен

...
Инициативата Kickstarter претърпя поредния провал, след като още един популярен
Коментари Харесай

Bloodstained: Ritual of the Night пак забавена, още една версия е прекратена

Инициативата Kickstarter претърпя следващия неуспех, откакто още един известен план, събрал доста пари, продължава да бъде все по този начин надалеч на хоризонта. Bloodstained: Ritual of the Night , духовният правоприемник на класиката Castlevania за PSX, няма да излезе тази година. Според дизайнера на играта Коджи Игараши, в този момент 2.5D екшън платформърът към този момент е очакван за 2019 година и още веднъж без точна дата.
Bloodstained: Ritual of the Night набра 5.5 милиона $ през Kickstarter, когато се появи там през 2015 година Играта в никакъв случай не е имала точна дата, само че в началото се очакваше през март 2017 година След това бе забавена за началото на 2018 година, а в този момент научаваме, че няма да излезе и до нейния край.

Една от аргументите за забавянето е, че отзивите за демото на играта, пуснато за тези, които я поддържаха финансово, не бяха положителни.

Научаваме и още една тъжна вест – Bloodstained няма да излезе за може би най-подходящата за нея платформа. PS Vita версията на играта е публично прекъсната и става втората платформа след Wii U, която бе оповестена и след това отстранена. Ако сте подкрепили PS Vita версията на играта, може да поискате друга версия или да ви върнат парите.

Така за момента Bloodstained: Ritual of the Night се очакава за Switch, PC, Xbox One и PS4 следващата година. Освен в случай че, нали знаете, нещо не се промени в това време.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР