Инициативата Капачки за бъдеще събира средства за детска неонатална линейка,

...
Инициативата Капачки за бъдеще събира средства за детска неонатална линейка,
Коментари Харесай

Събират Капачки за бъдеще“ в Благоевград, Пазарджик, Петрич и София

Инициативата " Капачки за бъдеще " събира средства за детска неонатална кола за спешна помощ, заяви БГНЕС. Десетки са хората на площад " Батенберг " в София , които носят пластмасови капачки в осмото издание на самодейността, която събира средства за закупуването на кола за спешна помощ, оборудвана за новородени бебета.

Лазар Радков, който е един от създателите на самодейността сподели, че задачата е да се закупи и подари първата детска неонатална кола за спешна помощ. Първата отвън София, в столицата има две, дарени от други дела, задачата е да осигурим за другите елементи на страната, по този начин, че да могат лечебните заведения умерено да имат профилирани коли за спешна помощ, които да се грижат за недоносените дечица.
 Снимка 532823
Източник:

Всъщност до през вчерашния ден събраните количества са повече от най-голямата ни акция до момента, а и към момента има най-малко 10 града, които не са си предали капачките, тъй че нещата вървят добре, уточни Радков. Той добави, че с помощта на няколко компании, които са създали огромни дарения, са безусловно на месеци отдалечени да обезпечат първата детска кола за спешна помощ.

В осмото издание на самодейността има акции в 37 града в страната. Днес капачки се събират в София, Пазарджик, Петрич и Благоевград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР