Инициативата е на кандидата за народен представител в Бургас Георги

...
Инициативата е на кандидата за народен представител в Бургас Георги
Коментари Харесай

ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички общини в България

Инициативата е на претендента за депутат в Бургас Георги Дракалиев
Георги Дракалиев, който е дълготраен общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в града, е подготвил да внесе в Общинския съвет отчет с искане за възбрана на сходен жанр провокативни събирания. А мотивът е плануваният за 15 май гей-форум.
Това оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.
 Вътрешна македонска революционна организация закрива акцията си в Двора на кирилицата в гр. Плиска Вътрешна македонска революционна организация закрива акцията си в Двора на кирилицата в гр. Плиска
Официалното закриване на акцията за парламентарни избори – 2021 година на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване е този петък...
Освен пандемичната конюнктура, която би предиздвикала всеки естествен човек да се замисли дали в този момент е моментът за събиране на доста хора на едно място и празненства, прави усещане и още нещо. Всъобщението за него написа, че прайдът ще се организира с поддръжката на самата община Бургас. Също по този начин е оповестено, че „ ЛГБТ+хората “ са „ мощна общественост, подготвена да овластява “.
Тези хора просто желаят да ни наложат техните визии и техния дневен ред, който не е действителният дневен ред на обществото. Българите се вълнуват от пандемията, икономическата рецесия и несигурното бъдеще, а не от групичка младежи, крещящи за някакви измислени права, споделя още Дракалиев в свое послание във Фейсбук.
 

От Вътрешна македонска революционна организация напомнят още, че " въпросните „ разнообразни “ приканиха партиите да подпишат заявления, че ще отстояват това те да имат повече права. А повече права, с изключение на обезпечените равни, съгласно Конституцията и законите на България за всички български жители, значи да претендираш за привилегии. Узаконени привилегии, уважаеми, както там се наричате, имаше по времето на болшевизма и по-късно по времето на комунизма. Също по този начин подчертаваме, че само претендентите на Демократична България и „ Мутрите “ застанаха зад това тяхно противоконституционно искане. Просто тематика за размисъл. "
 Вътрешна македонска революционна организация: Глоба от 10 до 15 хиляди лева и 4 години затвор за политици, разпространяващи подправени вести Вътрешна македонска революционна организация: Глоба от 10 до 15 хиляди лева и 4 години затвор за политици, разпространяващи подправени вести
Глоба от 10 до 15 хиляди лева и 4 години затвор за политици, разпространяващи подправени вести, ще регламентира Вътрешна македонска революционна организация посредством закон. Това ще е...
" Никакви права на хората с друга полова ориентировка не са нарушени или застрашени у нас. Законодателството ни е изрично по този въпрос - всички имат равни права, акцентира също Дракалиев в своето заявление за възбрана на събитието в Бургас ", са споделя в известието.
" Ние от Вътрешна македонска революционна организация неведнъж сме повдигали въпроса за законността на сходни прояви като гей-парадите, които с изключение на проява на полова комплицираност и искания за превъзходство над нормалността, са и платформа за преднамерено принудително налагане на аморални практики и втълпяване на дискриминация с противоположен знак към хората, които одобряват научната истина. А точно – в природата съществуват два пола – мъжки и женски ", считат от партията.
" Напълно поддържаме хората, които стоят за петицията срещу провеждането на първия Бургас-прайд(https://www.peticiq.com/317257) и ще създадем нужното този гуляй по време на чума да не бъде осъществен. За нас от дълго време е ясно, че нищо за тези крещящи високо „ бранители “ на 56-и пол и трансджендър ненормалности и какви ли още не извращения като Родител 1 и 2, кърмещ родител и прочие небивалици не е полезност с изключение на личната им перверзност и целенасоченост да я наложат даже и със мощ на инакомислещите. И нещо още по-страшно. Да я трансфорат в норма за децата ни.
Докато нас от Вътрешна македонска революционна организация ни има в българския политически живот това няма да бъде позволено! Ние ще отстояваме нормалността, християнските полезности, морала и съхраняването на обичайното българско семейство, както сме бранили българския интерес и българщината 128 години ", се споделя още в известието.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР