Инициативата "Доходен съюз", която цели "Равна заплата за равен труд"

...
Инициативата "Доходен съюз", която цели "Равна заплата за равен труд"
Коментари Харесай

Инициативата "Доходен съюз" беше представена от Ангел Джамбазки

Инициативата "Доходен съюз ", която цели "Равна заплата за еднакъв труд " в целия Европейски Съюз, показа на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Стара Загора евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Целта й е да провокира спор в Европейския парламент, който да постави завършек на "Европа на две скорости ". "Разликата в стандартите на живот и в приходите на изток и на запад в Европейски Съюз е явна.Част от аргументите за нея се корени в политиката на част от "западните " страни, които искрено нарушават разпоредбите и правилата на съюза. Това неравноправие би трябвало да бъде отстранено, а нарушаванията - неотложно прекъснати ", изясни Джамбазки.

Той е безапелационен, че е стартирана самодейност от съидейници от Хърватска, Естония, Унгария, Латвия, Полша, Румъния, Словакия под надпис "Европейски рентабилен съюз ". Това е европейска гражданска самодейност по смисъла на правото на Европейски Съюз.

За задачата би трябвало да съберем най-малко един милион подписа минимум в седем страни в Съюза в границите на една година. ", добави зам.-председателят на патриотите.Единственият метод разликите в стандартите сред Изток и Запад да се преодолеят, минава през елиминирането на доходните неравенства сред двата района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР