Инициатива на OpenAI обещава експлозивно разрастване на бизнеса с AI

...
Инициатива на OpenAI обещава експлозивно разрастване на бизнеса с AI
Коментари Харесай

Отварят онлайн магазин за персонализирани AI ботове


Инициатива на OpenAI дава обещание избухливо разгръщане на бизнеса с AI ботове
(снимка: CC0 Public Domain)

OpenAI, разработчикът на известния AI бот ChatGPT, ще пусне идната седмица онлайн магазин, в който потребителите могат да продават и купуват персонализирани версии на ChatGPT, заяви Блумбърг .

Миналата година OpenAI съобщи, че възнамерява да отвори подобен онлайн магазин през ноември. В него потребителите ще могат да разгласяват свои лични версии на AI ​​чатбота и да намерят персонализирани версии на ChatGPT от други консуматори.

Освен това потребителите ще могат да печелят пари, като продават свои версии на чатбота – тъкмо както се продават приложенията в онлайн магазините App Store за iOS или Play Store за Android.
още по темата
Началото на плана обаче трябваше да бъде отсрочено заради объркването, основано след неочакваното уволняване на основния изпълнителен шеф на OpenAI – Сам Алтман през ноември предходната година и последвалото му възобновяване на тази позиция.

OpenAI разгласи на конференция за разработчици през ноември, че потребителите ще могат сами да основават GPT (името на потребителските версии на ChatGPT), без да се постанова да учат даже основите на кодирането.

Предполага се, че тази потребна функционалност ще разреши на потребителите бързо да основават профилирани AI чатботове, които могат, да вземем за пример, да учат децата на математика или да измислят забавни предписания за коктейли.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР