инистър-председателят Бойко Борисов инспектира новата отсечка от Околовръстния път на

...
инистър-председателят Бойко Борисов инспектира новата отсечка от Околовръстния път на
Коментари Харесай

Борисов провери новата отсечка от Околовръстното в София

инистър-председателят Бойко Борисов инспектира новата права от Околовръстния път на София. Вчера министър председателят разгласи, че от 6-ти декември пускат придвижването по Южната дъга сред "Младост " и "Горубляне ".

Заедно с премиера бе и зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Борисов беседва с служащите и ги поздрави по случай Никулден.



Вчера Борисов заяви, че ще има краткотрайна организация и краткотрайна пътна маркировка, а през идната година работата по обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов слой и осъществяването на всички довършителни работи.

"Отсечката е част от реконструкцията на 6 км сред ж.к. "Младост " и Автомагистрала "Тракия ". Изгражда се 6-лентов път със междинна разграничителна линия, разграничителни линии сред локалите и директното трасе, 2 местни платна и тротоари. Преди един месец пуснахме още 2,5 км от Южната дъга от връзката с автомагистрала "Тракия " до п.в. "Герман ". Ремонтът на Околовръстното е наш ангажимент към всички столичани и посетители на София. Ние ще го осъществим, както изпълнихме общещанието да създадем Южната дъга, Северната скоростна дъга, Западната дъга и метрото. Модерната пътна инфраструктура е освен улеснение, само че и в допълнение успокоение за всички участници в придвижването ", уточни министър-председателят.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР