Инхалация при дихателни проблеми и кашлица със сода. Облекчава бързо

...
Инхалация при дихателни проблеми и кашлица със сода. Облекчава бързо
Коментари Харесай

Правете си инхалация със сода при дихателни проблеми!

Инхалация при дихателни проблеми и кашлица със сода. Облекчава бързо положението.

Не се тормозете от изморителната кашлица и пробвайте този 100% ефикасен метод, с помощта на който бързо ще се отървете от нея. Преди няколко дни го пробвах и удостоверявам, че в действителност работи.

Необходими съставки:
6 скилидки чесън
1 ч. л. сода
1 чаша вода

Приготвяне:
Кипнете водата в тенджера и в това време обелете чесъна. След това го притиснете и го прибавете във водата. Покрийте тенджерата с похлупак и варете при ниска температура в продължение на 5 минути.

След нужното време дръпнете тенджерата от котлона, поставете я върху поставка и седнете по този начин, че главата ви да е над тенджерата. Отворете капака и прибавете чаена лъжичка сода за самун.

След прибавянето на сода за самун поражда реакция, при която разтворът се разпенва и е подготвен за поемане.

Покрийте главата си с забрадка и започнете да вдишвате. Първо, направете няколко къси вдишвания, с цел да свикнат дихателните пътища с горещата пара. След това вдишайте 2 до 3 пъти през носа и издишайте през устата.

Вижте още: Пригответе си запеканка с настъргани картофи, кашкавал и чесън!

След това, в противен случай, вдишайте 3 пъти през устата и издишайте през носа. Редувайте, до момента в който водата изстине.

Най-добре е да се увиете с топло одеяло и да си легнете след инхалацията. Правете тази инхалация при дихателни проблеми по 1-2 пъти дневно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР