ИНГЪЛУУД, Калифорния (AP) — Карол Джи влезе в историята на

...
ИНГЪЛУУД, Калифорния (AP) — Карол Джи влезе в историята на
Коментари Харесай

Карол Джи става първата латиноамериканка, избрана за жена на годината на церемонията на Billboard в чест на световни музиканти

ИНГЪЛУУД, Калифорния (AP) — Карол Джи влезе в историята на церемонията по връчването на премиите Billboard Women in Music в сряда вечер.

„ Това е първият път, когато латиноамериканка е оповестена за жена на годината “, Карол Джи стартира речта си след енергично осъществяване на нейния регетон шлагер „ Amargura “. И по този начин, в чест на този необикновен героизъм, тя изнесе останалата част от речта си на испански.

Глобалната суперзвезда получи премията в YouTube Theatre в Ингълуд, Калифорния, след оживено встъпление от нейната „ Гризелда “ ” Ко-звезда София Вергара.

Разбира се, Карол Джи е привикнал да прави история в този миг. Миналия месец тя стана първата жена, спечелила в категорията за най-хубава музика в града на Грами, миг, който може да отразява изменящите се усещания за регетона и латино хип-хопа като извънредно „ мъжка музика “. Миналата година нейният албум „ Mañana Será Bonito “, един от изборите на Асошиейтед прес за най-хубав за годината, стана първият испаноезичен албум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР