информира, че във всички училища на територията й се преустановяват

...
информира, че във всички училища на територията й се преустановяват
Коментари Харесай

Преустановява се присъственото обучение в училищата в Асеновградско

осведоми, че във всички учебни заведения на територията й се преустановяват присъствените образователни занятия. Това се постанова заради обстоятелството, че към 27.10.21 година е записана 14-дневната заболеваемост над 750 на 100 000 души население. Мярката се подхваща, според писма, постъпили в община Асеновград от Регионално ръководство на образованието (РУО) - Пловдив и Регионална здравна ревизия (РЗИ) - Пловдив и в осъществяване заповедите на министъра на образованието и науката и министъра на опазването на здравето.

Реорганизацията на образователния развой влиза в действие от на следващия ден (28.10.21 г.). Присъственото образование се прекратява за всички възпитаници - от I до XII клас. Децата ще се върнат в учебните заведения след понижаване стойностите на 14-дневната заболеваемост или при анулация на въведените краткотрайни противоепидемични ограничения в страната.
 Децата стоят три пъти по-дълго пред компютрите в пандемията Децата стоят три пъти по-дълго пред компютрите в пандемията
Децата остават съвсем тройно по-дълго от предложеното време пред екраните на електронните устройства по време на пандемията. Това сочи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР