Информацията, появила се в някои медии, че Божидар Ботев, син

...
Информацията, появила се в някои медии, че Божидар Ботев, син
Коментари Харесай

Извънредно! Болница “Св. Анна” с официално становище за починалия Божидар Ботев! Последните му дни са били…

Информацията, появила се в някои медии, че Божидар Ботев, наследник на топ криминалиста Ботьо Ботев, е умрял в УМБАЛ „ Св. Анна “ – София АД, не дава отговор на обективната истина. Това оповестиха през днешния ден в известие до медиите от болничното заведение.

От там Божидар Ботев е признат в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ „ Св. Анна “ – София на 18 юни, след ПТП. Установени са тежко многофрагментно строшаване на таза, фрактури на раменна кост, ребра, китка. Пациентът е наведен в КАИЛ (Реанимация) на УМБАЛ „ Св. Анна “ – София АД за стабилизация и подготовка за оперативно лекуване. Екип от реаниматори и травматолози на болничното заведение организират мероприятия по стабилизиране на общото му положение. След което, на 22 юни по избор на околните му, бива изместен за оперативно лекуване в УМБАЛ „ Софиямед “. На 3 юли е върнат в УМБАЛ „ Св. Анна “ – София АД за долекуване, показват от болничното заведение.

След преоценка на 8 юли, е наведен за оперативно лекуване в УМБАЛСМ „ Пирогов “, където след това почива. Екипът на УМБАЛ „ Св. Анна “ – София АД, изрича съболезнованията си на околните на умрелия, се споделя още в известието.

Ботев е откаран в болница след жестока злополука край Железница, където колата, в която е пътувал, е ударена челно от насрещно движещ се автомобил. 47-годишният мъж е работил в ГДБОП. Колегите му са шокирани от гибелта му, откакто той е бил контактен и даже е заречен на другари скоро да се видят. Трагично починалият Ботев оставя три деца.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР