Информацията му идвала от дълбоко и високо Кандидатът на ПП,

...
Информацията му идвала от дълбоко и високо Кандидатът на ПП,
Коментари Харесай

Екзотично: Румен Димитров праща гласове към Космоса, за да стане кмет на „Надежда“, а Васил Терзиев – на София

Информацията му идвала от надълбоко и високо

Кандидатът на Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София ” за кв „ Надежда “ Румен Димитров праща гласове към Космоса, които да ми подсигуряват успеха на локалния избор. И освен на него, а и на Васил Терзиев и Борис Бонев.

„ Валя Балканска пее сега. Тя праща глас към Космоса и аз съм се схванал нейният глас да го прати горе. Борис Бонев ще бъде ръководител на Общинския съвет. Васил Терзиев ще е кмет и аз ще съм кмет на „ Надежда. Повярвайте ми, схванал съм се. Отгоре идва информацията. От надълбоко и от високо “, декларира той в изявление пред „ Сводобно слово “ по време на партиен концерт на 17 септември.

Любопитно е още, че пропагандните материали също убеждават жителите, че тримата ще бъдат спечелили на локалния избор.

Румен Димитров закупи печална популярност през лятото, откакто изгони ромско семейство от плувния си комплекс „ Аква Банкя ” и стана клиент на Комисията против дискриминация.

Пред камерата Димитров се закле, че нямало единствено той да печели публичните поръчки за басейни в региони. Кандидатът разгласи, че е минал курс по антикорупция, а преди този момент бил неуверен, само че след него е уверен, че имало метод.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР