Информацията ми е, че това са хора, които са шпиони.

...
Информацията ми е, че това са хора, които са шпиони.
Коментари Харесай

Искрен Митев: Изгонването на руски дипломати става с подпис на Външно министерство

Информацията ми е, че това са хора, които са шпиони. Не мисля, че се е случило нещо неправилно. Ако някой от Българска социалистическа партия се дръпне от състава на ново държавно управление, това ще е тяхно решение. Виждаме, че се пробват да счупят бюджета, новото болшинство не влиза в зала.

След среща нощес сме стигнали до единодушие, че Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България ще продължат дружно да търсят още депутати, които да кажат, че желаят да се борят с корупцията. Това е доста огромна стъпка- да препотвърдим, че вървим дружно.

Ще има отворено писмо към депутати да заявят дали желаят да вземат участие в едно ново болшинство. Кой ще е министър председател е втората стъпка. Основното изискване е дали желаеме да хвърлим страната в нова рецесия. Нашият принцип е да се борим с корупцията. Има 22 закона, които би трябвало да се трансформират. Кирил Петков самичък съобщи - да заемеш някакъв пост не е най-важното. Има полемика кой ще е министър председател, макар желанието на президента да хвърли страната в рецесия. Видяхте поканата му, че бе направено от през днешния ден за през днешния ден. Нямаме отговор кой ще е министър-председател.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР