Информацията, която съм изнасял – не е класифицирана. Този гриф

...
Информацията, която съм изнасял – не е класифицирана. Този гриф
Коментари Харесай

Делян Добрев: Не съм изнасял класифицирана инфoрмация


Информацията, която съм изнасял – не е класифицирана. Този гриф е „ комерсиална загадка “. Това е опит от страна на „ Продължаваме промяната “ да бъда сплашен. Прати ли са този народен представител (б.р. Венко Сабрутев) през вчерашния ден във вашето студио да ме заплашва със службите, с класифицирана информация.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ от ГЕРБ във връзка декларираното от Венко Сабрутев, че „ Делян Добрев изнася обществено класифицирана информация, която касае българската енергетика. Трябва да се направи следствие по какъв начин може конфиденциален отчет да бъде изнесен в общественото пространство. “

" По Закона за отбрана на класифицираната информация тази информация не е такава. „ Булгаргаз “ даже нямат такова управление. По Закона за отбрана на комерсиалната загадка има член 9 точка 2, който споделя: „ При добиването, потреблението или разкриването на комерсиална загадка не се счита за непозволено в случаите на откриване на закононарушения, нарушавания или други противоправни действия, когато това се прави за отбрана на публичния интерес “, съобщи Добрев.

По думите му той попада напълно в тази категория.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР