Информацията е вярна, работим по въпроса. За нас ще е

...
Информацията е вярна, работим по въпроса. За нас ще е
Коментари Харесай

Ново 50: Мачът България - Унгария ще е на Арена Арда в Кърджали...

" Информацията е вярна, работим по въпроса. За нас ще е наслаждение и чест да приемем националите на България и този мач да се състои на нашия стадион, който дава отговор на всички условия с цел да се организира среща от този сан.

 

Мисля, че ще се оправим с организацията, всичко ще е на равнище. Ще се радваме да приемем футболистите на националния тим, както и на Унгария.

Официална информация, с цел да излезе, чакаме УЕФА да одобри промяна на стадиона, всичко е на 99%. Внесена е в УЕФА молбата. С организацията няма да имаме никакви проблеми. Не съм осведомен на 100% с логистиката, само че мисля, че всичко ще е ОК. Мисля, че остава без аудитория, тъй като има наказване наложено този мач да се организира без аудитория, не съм осведомен толкоз. Важното е да зарадваме всички почитатели от Кърджали, област Кърджали и Родопите, да създадем една хубава атмосфера и празник за града. Стадионът на Арда е един от топ стадионите от България. Посрещнахме тук Апоел Беер Шева в Лига Европа.

 

Стадионът дава отговор на всички условия. Не е моя работа, когато става въпрос за националния тим, не е времето за митинги. Трябва да прегърбим всевъзможни разлики и да се обединим към идеята за националния тим ", приключи Ерол Мюмюн.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР