Информацията, че колегите на Цолова са разбрали от медиите за

...
Информацията, че колегите на Цолова са разбрали от медиите за
Коментари Харесай

Колегите на Цолова научили от медиите за свалането й от ефир

Информацията, че сътрудниците на Цолова са разбрали от медиите за уволнението й от "Здравей, България " потвърждава тезата на Bnews, че тя е уволнена ненадейно и бързо след стартиралата инспекция от Национална агенция за приходите и прокуратурата, сезирани от някогашния й сътрудник и сегашен евродепутат Николай Бареков.

Днес, откакто заглавията в медиите гръмнаха, от пиар отдела на Нова телевизия оповестиха, че Ани Цолова „ отваря нова страница в кариерата си “ и ще прави ново предаване.

Никой в малкия екран, а и мнозина отвън нея, не имат вяра на тази версия.

Новината за новото предаване, което Цолова ще води пък, е още веднъж спешен пиар и ход на управлението на малкия екран, което цели да се защищити от кавги от страна на Анна Цолова и възможни простотии от нейна страна поради че е ядосана и изнервена от последните събития към нея. Дори предаването ѝ да не потръгне и след един сезон да бъде свалено от екрана, тогава публичният отзив ще е отшумял и не би се вдигнал толкоз звук.

Във фейсбук страницата на OFFNews след новината заваляха мнения:

"Стига с тези измислени герои. Каква храброст е показала Анна Цолова в ефир? Каква непопулярна позиция е защитила? Кой политик аа тормозили освен тя, а всички водещи на утринни блокове по малките екрани ни, с метода си при водене на изявление. Нито един,защото са на светлинни години от международните мостри в тази специалност. Самочувствие без покритие. Колко е кухо се вижда тъкмо в такива моменти, когато ги махат и изключително натъжени от този факт фенове няма. "

" Ше намерят нова ръкохватка на микрофон за Баце, кво толко... "

"На мен въобще няма да ми липса, дори позакъкняха да я наритат много "

"Сега следват другите приятелки на Дарина Селска- Шекерова, Салич и Бенатова, и току виж БокоТВ се очистила от къртици! "

"Дано прочете някоя брошура по отношение на държанието в ефир! "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР