Информация относно разрешителното за реконструкция на ст. Българска армия“На 16.10.

...
Информация относно разрешителното за реконструкция на ст. Българска армия“На 16.10.
Коментари Харесай

Пуснаха нова информация за модерния стадион на ЦСКА

Информация по отношение на разрешителното за реорганизация на ст. „ Българска войска “

На 16.10. в ДНСК – органът, който официализира разрешителното за реорганизация, е постъпил сигнал от лице, подвизаващо се като професионален жалбоподател, зад който по всяка възможност стоят хора с разнообразни ползи от този да милеят за парк Борисова градина.

Че подбудите са разнообразни, прозира в изброените „ проблематични “ точки, поради които лицето упорства за „ ОТМЯНА на издаденото Разрешение за градеж “. В ревюто на сигнала, подаден от незаинтересована страна по случая, се цитират точки, параграфи и закони, които основават неверното подстрекателство, че нещо не е наред. След преминати десетки инспекции в десетки институции, съвещания с специалисти и утвърждението на стотици длъжностни лица, няма по какъв начин да не приемем този сигнал като следващия опит за провокация, постъпил дни преди разрешителното за реорганизация да влезе в действие.

Абсолютно уверени сме, че специалистите в ДНСК ще свършат работата си професионално и обективно и ще оценят за следващ път позитивите, които построяването на реконструирания стадион ще има върху парковата среда в Борисовата градина, върху жителите и гостите на София, върху българския спорт и нашите деца. Нямаме терзание, че сигнали като този ще бъдат отхвърлени и няма да бъде основан казус с анулация на към този момент издадено и подписано от основния проектант на столицата позволение за реорганизация. Аргументацията ни за всяко едно решение по плана е съобразена напълно със законите на българската страна, което е доказано от всички способени страни досега. Затова и сигнал като този не ни плаши, само че няма по какъв начин да останем безмълвни, когато за следващ път се прави опит фантазията ни да бъде отнета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР