Информационният сайт за наблюдение на цените на част от основните

...
Информационният сайт за наблюдение на цените на част от основните
Коментари Харесай

Информационният сайт за наблюдение на цените на хранителните продукти вече работи

Информационният уебсайт за наблюдаване на цените на част от главните хранителни артикули към този момент работи. Интернет платформата е налична наи бе показана от министъра на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов и от министъра на земеделието Явор Гечев.

Платформата дава обединена информация за пазара на храни – от изкупни цени на съществени първични материали, през стойност на импорт и цени на едро, до тези на рафта в магазина. Данните са налични както на национално равнище, по този начин и по области. Създадена е и опция за съпоставяне на цените у нас и в седем европейски страни.

Към момента са включени към 30 съществени хранителни продукта, само че за част от тях се събира информация за разнообразни техни разфасовки или характерности. Системата дава опция и за следене на изкупните цени на съществени първични материали като мляко, слънчоглед и други По този метод потребителят може да получи цялата информация за образуването на цената от суровина до краен артикул на рафта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР