Информационната система Посещаемо и безопасно училище“, която бе внедрена за

...
Информационната система Посещаемо и безопасно училище“, която бе внедрена за
Коментари Харесай

Областната управа с номинация за престижна IT награда

Информационната система „ Посещаемо и безвредно учебно заведение “, която бе внедрена за първи път в Област Пловдив, е измежду номинираните на тазгодишните награди за развиване на осведомителните и информационни технологии БАИТ (Българска асоциация по осведомителни технологии). 

Пилотният план, построен за Областна администрация - Пловдив и Регионално ръководство по обучение - Пловдив, обезпечава осведомителната база и координацията на регионално и общинско равнище на дейностите на институциите по обгръщане и задържане в просветителната система на деца и възпитаници в наложителна предучилищна и учебна възраст.

Наградите  БАИТ за 7-ма поредна година ще отличат български компании, организации, институции, лица и екипи със забележителен принос в ИКТ сектора. Категориите са 11, а осведомителната система „ Посещаемо и безвредно учебно заведение “ на Областна администрация - Пловдив е номинирана в категория Държавна администрация дружно с Висш правосъден съвет, Министерство на земеделието, храните и водите и Министерство на туризма.

В 7-мото издание на Наградите на БАИТ ще бъдат отличени още и носителите на награди в категориите: Образователна премия, Младежка премия, Журналистическа премия, Общинска администрация, StartUp компания, Значителен корпоративен ИКТ план, Успешен български ИКТ артикул, Компания-новатор в потребление на авангардни ИКТ решения, Компания с максимален принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ промишленост по света, както и Награда за специфичен принос.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала в Световен търговски център - ИНТЕРПРЕД на 27 февруари 2018 година

Церемонията по награждаване на спечелилите ще се организира под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и под егидата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР