Информационната агенция Амак, свързана с Ислямска държава, публикува видео, показващо

...
Информационната агенция Амак, свързана с Ислямска държава, публикува видео, показващо
Коментари Харесай

Ислямска държава публикува още кадри от нападението в Москва

Информационната организация Амак, обвързвана с " Ислямска страна ", разгласява видео, показващо по какъв начин нападателите на " Крокус " влизат в постройката, откриват огън и убиват една от падналите жертви с огнестрелно оръжие, оповестява bbc.ru.

На фрагментите се виждат четирима нападатели. За достоверността на клипа може да се съди по това, че облеклото им наподобява по същия метод като на видеозаписите, снимани от очевидци на нападението. Мястото, където е снимано видеото, също е отвън подозрение. Прави усещане фактът, че във видеото не се вижда прибързаност и неспокойствие в дейностите на нападателите. Гардовете въобще не са в кадър.

В същото време лицата на бойците са замъглени в записа, а гласовете им са изменени, с цел да скрият самоличността им. Според последните изказвания на ИД четирима души са взели участие в нападението. Ислямисти настояват, че някои от жертвите са били обезглавени при офанзивата. Потвърждение за това няма.

атеа. В един миг на записа се вижда по какъв начин един от нападателите открива огън с автомат по хората в постройката. Друг в този миг го предизвиква, призовавайки го „ убивай, не ги щади “.

Това е четвъртото изказване, оповестено от " Ислямска страна " след офанзивата против Crocus City Hall, при която по последни данни починаха 133-ма и са ранени 152-ма души.

Въпреки всичко това, съветската пропагандна машина продължава да упорства за “украинска диря ” в терористичния акт. Украйна отхвърля. Съединени американски щати считат, че зад офанзивата стои ИД.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР