Информационна платформа, която показва местата на територията на Столична община,

...
Информационна платформа, която показва местата на територията на Столична община,
Коментари Харесай

Вижте къде може да бъдат предавани битови отпадъци в София

Информационна платформа, която демонстрира местата на територията на Столична община, на които могат да бъда излъчени формираните битови отпадъчни материали, бе показана публично.

Освен това платформата дава и информация за опциите за тяхното попречване, преработване и оползотворяване. В уеб страницата на платформата -, има карта, на която всеки консуматор, в случай че разреши да отбелязя местоположението си, може да разбере къде е най-близкото място, на което да занесе отпадъчните материали.

Платформата дава информация и на обектите, на които може да се занесат електрически уреди, автомобилни гуми, рискови боклуци, акумулатори и други.

Потребителите могат да се записват като в платформата не се събира персонална информация, увериха ръководителите на плана. Регистрацията дава опция потребителят да получи повече информация.

Платформата дава на потребителите класифициран и осведомен избор за опциите за попречване и понижаване на формираните битови боклуци.

Целта е да се обезпечи осведомен избор за опциите и дейностите, водещи до понижаване образуването на боклуци и удължение виталния цикъл на продуктите, споделиха ръководителите на плана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР