Информациите за задълбочаващ се разрив между Жозе Моуриньо и част

...
Информациите за задълбочаващ се разрив между Жозе Моуриньо и част
Коментари Харесай

Около Погба се сформира все по-голяма група от недоволни от Моуриньо

Информациите за задълбочаващ се раздор сред Жозе Моуриньо и част от играчите на Манчестър Юнайтед валят една след друга. Конфликтът сред португалеца и Пол Погба към този момент не може да бъде затулен, само че халфът не е единственият неудовлетворен от методите и отношението на Специалния. Според " Дейли Мейл " към Погба се оформя група от играчи, които се бунтуват против мениджъра. Първи в този кръг са се включили други двама френскоговорещи футболисти на Манчестър Юнайтед - Антони Марсиал и Ерик Байи. Нападателят бе подложен на критика обществено от Моуриньо още по време на лятната подготовка и към този момент е корав в настояването си да напусне клуба, в случай че Специалния остане на поста си. Котдивоарецът пък загуби титулярното си място и към този момент получава все по-малко шансове за изява. Друг, който не получава благоприятни условия макар напъните си, е младият халф Андреас Перейра. Люк Шоу, Маркъс Рашфорд и Фил Джоунс също гравитират към тази група.

Повечето от играчите са останали доста разочаровани от следващите лични рецензии, които Моуриньо насочи към свои футболисти след загубата с дузпи от Дарби Каунти в шампионата за Купата на Лигата. Тогава Фил Джоунс изпусна осмата дузпа, а след мача Моуриньо съобщи, че е е знаел, че тимът ще има неприятности, когато пристигна реда на Джоунс и Байи. Същата вечер португалецът удостовери, че Погба към този момент няма да бъде втори капитан на тима.

Маркъс Рашфорд пък си навлякъл гнева на Моуриньо поради това, че не загрявал задоволително пълноценно по време на срещата от Шампионската лига против Йънг Бойс предходната седмица.

Утре Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хам в първия дуел от седмия кръг на Премиър лийг, като Моуриньо би трябвало да направи всичко допустимо да върне тима към успехите след двата следващи неуспеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР