Инфлуенсърската професия става все по-популярна и у нас, но хубавата

...
Инфлуенсърската професия става все по-популярна и у нас, но хубавата
Коментари Харесай

От студ умри, гъзар бъди: Бояна Маринова се пусна в супер разголена рокличка

Инфлуенсърската специалност става все по-популярна и у нас, само че хубавата вест е, че все по-често се намират същински експерти, от които в действителност можеш да черпиш хрумвания. Зад красивите фотоси постоянно стоят часове работа, за която елементарните консуматори въобще не подозират.

Виж още: Нова покруса! Пореден рапър умря преди да навърши 30 година, какво се случва?

Бояна Маринова е чист образец за жена, която съумява да комбинира майчинството с няколко работни занимания - с изключение на инфлуенсър тя е и модел. Красотата и нежността ѝ са факт и същинско наслаждение за всяко око - сигурни сме, че дамите я харесват повече и от мъжете.

Виж още: На предния похлупак е най-добре: Tattstoner нажежи още веднъж всичко до краен лимит с това видео

 И като една ангажирана жена Бояна рядко прибягва да ходенето пешком, а по-често употребява персоналния си автомобил, което ѝ дава опцията да не се въздейства от времето на открито. Студено или не - тя постоянно може да се разголи, тъй като в колата постоянно е топло. 

Виж още:  Предколеден ъпгрейд: Новата на Благо Джизъса с бели зъбки като неговите, броила 20 бона

Точно по този начин намиране моделката от последната ѝ обява. Температурите през последните дни несъмнено не са подобаващи за рокличка като тази, само че Бояна е заложила на нея - няма да си кривим душата, визията ѝ е супер секси и заслужава нашите откровени поздравления. Колкото до първокласното шалче, надали е наметнато за топлота - по-скоро е за акцент във визията. Мъжът ѝ би трябвало доста да се гордее с нея.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР