Инфлуенсърка е платила 20 хил. долара, за да се сдобие

...
Инфлуенсърка е платила 20 хил. долара, за да се сдобие
Коментари Харесай

Инфлуенсърка си направи бразилско дупе и скандализира с признание: Не сяда на него

Инфлуенсърка е платила 20 хиляди $, с цел да се снабди с бразилско дупе, само че в този момент не може да сяда на него. Казуми, както се назовава моделката, е работила интензивно цялостен живот, с цел да се снабди с мечтаните форми, само че по този начин и не е успявала да направи съвършеното дупе с тренировки. Така хубавицата решила да си направи бразилско дупе, с цел да приключи трансформацията си.

Виж още: Ариана Гранде го направи! Певицата се обърна към милионите си почитатели с значим апел

Освен дупето, Казуми има силиконов бюст и липосукция, само че изникнал един проблем - не сяда на задните си елементи. " Откакто си направих интервенцията, не сядам на дупето си ", споделя самата тя и споделя, че се е научила да прави права всички физиологични нужни. Красавицата твърди, че в случай че седне или даже клекне, рискувала да скапе всички старания по интервенцията на дупето, по този начин решила за една година да не сяда. 

Виж още: Заслужена отмора: Папи Ханс заведе гаджето на морето! Изпълнителят сподели огромни бицари

Ако въпреки всичко отиде на среща и би трябвало да седи, тя носи със себе си задъжително възглавничка за дупе, което подпира всичко и поддържа задните ѝ елементи, пишат от LadBible. Както може да очаквате, като че ли към този момент е общоприетоо, Казуми е цялостен шлагер в OnlyFans, които се отхвърлиха да блокират порното в уеб страницата си. Инфлуенсърката споделя, че е изкарвала луди пари в платформата и преди корекциите, само че парите се нараснали точно с помощта на подобренията. Казуми не съжалява за нито една промяна и се любува на себе си.

Виж още: Да те гримират по 4 часа дневно?! На Кайли Дженър ѝ се случва това, само че какво прави през това време

@kazumiworld5

I like waffles more:( wbu ##fy ##fyp ##foryou ##foryourpage ##asiangirl

♬ Top or bottom - Elisabeth
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР