Инфлацията може да е по-ниска от това, което беше, но

...
Инфлацията може да е по-ниска от това, което беше, но
Коментари Харесай

3 хода за инвестиране в злато, които да направите, като имате предвид инфлацията

Инфлацията може да е по-ниска от това, което беше, само че има още работа за извършване, най-малко съгласно последния отчет за инфлацията, оповестен тази седмица. С инфлацията, останала на 3,7% - съвсем два пункта по-висока от задачата на Федералния запас от 2% - към момента има какво да се извърви.

Един ефикасен метод, към който мнозина се обърнаха през 2023 година, е златото. Всъщност вложението в злато неотдавна доближи 11-годишен връх, значително заради икономическия резултат от инфлацията. И е елементарно да се разбере за какво. Златото може да обезпечи по този начин нужното хеджиране против инфлацията, оставайки релативно устойчиво, когато други класове активи се поклащат. И може да диверсифицира портфейлите на вложителите по метод, по който другите активи не могат.

Въпреки това, има някои интелигентни ходове за вложение в злато, които да предприемете, до момента в който инфлацията към момента е преди всичко. По-долу ще разбием три от най-важните, които би трябвало да знаете.

Ако обмисляте да инвестирате в злато, започнете с поръчка за безвъзмезден информативен комплект тук, с цел да научите повече.

3 стъпки за вложение в злато, които да предприемете предвид на инфлацията

Въпреки че златото може да помогне в битката с негативните резултати на инфлацията, има някои способи, по които вложителите могат по-успешно да реализират тази цел. Ето три хода за вложение в злато, които да извършите, до момента в който инфлацията към момента бумти на назад във времето.

Поддържайте вложенията си консервативни

Въз основа на представянето на акциите ви напоследък може да е изкушаващо да влагат съществено в опция като златото. Но това би било неточност. Златото може да предложи скъпа отбрана против отрицателните последствия от инфлацията, само че не може да извършва доста от дилемите, които други, по-променливи активи могат.

Съответно, би трябвало да поддържате инвестицията си в злато консервативна. Повечето специалисти предлагат да го ограничите до единствено 10% от общото ви портфолио, само че тази цифра може да е даже по-ниска според от вашата възраст, цели и дълготраен капиталов небосвод.

Разберете какъв брой би трябвало да инвестирате в злато с безвъзмезден информативен комплект в този момент.

Разгледайте всички типове

Разбира се, можете елементарно да се обадите на водеща златна компания и да закупите златни кюлчета и монети по телефона тъкмо в този момент. И за доста вложители, изключително възрастни хора, това може да е скъп метод да влагат в злато. Но за доста други си коства да отделите време, с цел да проучите всички налични варианти за вложение в злато. По-специално, ще желаете да разгледате златни IRA, златни ETF, златни акции и даже златни фючърси. Познавайки всичките си благоприятни условия, вие ще бъдете в най-хубава позиция да инвестирате в вярната за вас.

Разберете какво се пробвате да постигнете

Златото може да бъде страхотна инвестиция, само че не е вълшебник. Така че не се обръщайте към благородния метал, когато очаквате голяма възвращаемост. Вместо това златото работи по-малко като генератор на приходи и повече като метод да отбраните настоящите си вложения. Когато те са незадоволителни, златото има наклонност да задържи цената си, поддържайки цялостното ви портфолио по-сигурно, в сравнение с би било без него. Но в случай че се впуснете в инвестиция в злато с вярата да го продадете бързо за облага, надали ще се справите добре. Накратко: Първо разберете какво се пробвате да постигнете с инвестиция в злато и след това започнете.

Долната линия

С охладената, само че към момента непрекъсната инфлация, доста вложители изследват различни способи за отбрана на крайния резултат. Златото може да бъде един подобен ефикасен метод. Но има неща, които би трябвало да имате поради, когато се борите с инфлацията със злато. По-конкретно, вложителите би трябвало да поддържат своите вложения в злато консервативни и да проучат всички типове вложение в злато, преди да стартират. Те също би трябвало да се срещнат с това какво може и какво не може да направи инвестицията в злато, с цел да могат по-добре да приспособят благородния метал, с цел да им помогне да реализират задачите си.

Готови ли сте да започнете със златото? Научете повече тук през днешния ден.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР