Инфекцията от коронавирус, открита сред работници на пазара в Пекин,

...
Инфекцията от коронавирус, открита сред работници на пазара в Пекин,
Коментари Харесай

Страхове за заразността на коронавируса в Пекин и нови ограничения

Инфекцията от ковид, открита измежду служащи на пазара в Пекин, може да е по-силно заразна форма на вируса, в сравнение с тази в Ухан, оповестява вестник Global Times.
Вирусът в китайската столица наподобява доста на формата, която циркулира в Европа и най-вероятно е бил импортиран в Китай от някоя европейска страна, написа БГНЕС.
Различният генотип на вируса може да направи имунизацията по-малко ефикасна или въобще неефективна, счита ученият. В подобен случай задачата с създаването на ваксина се усложнява, тъй като тя би трябвало да работи против вирусите, които циркулират както в Китай, по този начин и в Европа.
Междувременно, поради експлоадирането на вълна от ковид управляващите в Пекин вкараха редица ограничавания за публичния превоз.
Такситата краткотрайно няма да могат да транспортират пасажери отвън столицата и ще бъде непокътната единствено част от междуградските автобусни направления.
Администрацията на града вкара засилени ограничения за надзор във всички жилищни комплекси в Пекин. Обявеният от управляващите " боен режим " допуска, че кадровите чиновници и елементарните жители ще вземат участие на доброволни начала в дейностите на държавното управление, ориентирани против ковид.
Още: " Двоен растеж на инфектираните с ковид, само че и повече оздравели плюс картината по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР