Инфекцията на пикочните пътища е бактериална инфекция, която засяга част

...
Инфекцията на пикочните пътища е бактериална инфекция, която засяга част
Коментари Харесай

Топ 7 на средства срещу инфекции на пикочните пътища

Инфекцията на пикочните пътища е бактериална зараза, която визира част от пикочните канали. Когато визира долните пикочни пътища, болестта е познато като елементарен цистит (възпаление на пикочния мехур), а когато визира горните пикочни пътища, болестта е познато като пиелонефрит (възпаление на бъбреците).
Симптомите за зараза на долните пикочни канали включват мъчително уриниране и постоянно уриниране или постоянно чувство за нужда от уриниране (или и двете), до момента в който признаците на пиелонефрита включват температура и болежка в хълбока в допълнение към признаците за зараза на долните пикочни пътища.
При по-възрастните и при доста младежи, признаците могат да не бъдат по този начин изразени или да не са съответни. Основата причина и за двете е Ешерихия коли, само че в редки случаи причинители могат да бъдат и други бактерии, вируси или гъбички.
Преобладаването на цистит и други инфекции на пикочния мехур непрекъснато се усилва. Германски лекари са изброили 7-те най-хубави способи за битка с тези проблеми.

Кои са те четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР