Инфантилизмът създава форми на скандали. Едно такова поведение разделя обществото

...
Инфантилизмът създава форми на скандали. Едно такова поведение разделя обществото
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Доган да излезе от сараите

Инфантилизмът основава форми на кавги. Едно такова държание разделя обществото още веднъж на две. Това разяснява някогашният ръководител на Народното събрание (НС) Вежди Рашидов.
По думите му някогашният министър на културата Георги Йорданов е бил един от най-хубавите министри. Според него той е добър и непретенциозен човек. Създал е учебни заведения по изкуствата, занимавал се с възстановяване на църкви и монументи на културата, издействал e над 400 ателиета.
" Ахмед Доган да излезе от сараите. Хората постоянно се карат за едни пари. България плаче за нови хора, които да са мечтатели, хора, които желаят да се отлепим от това дъно. Тези не могат. Хората си мерят егото. Оплюват се и занимават обществото с персоналните си истории. Трябва да дойдат нови хора от тези 70% негласуващи. Това са българските учени, професорите, лекарите, строителите, летците, водачите, космонавтите, изобретателите ", сподели Рашидов. Той показа, че е влезнал в политика с име и осъществен. Вложил си е парите в платени налози.
" Другите надали са го създали. Не предадох нито веднъж никой от партията, чиято идеология споделях. Има хора, които са още читави. Не си приказвам с тях, с цел да не им попреча. Не ми звънят, тъй като ги е боязън. Има и положителни хора, има и доносници. В политиката има най-вече доносници ", акцентира някогашният ръководител на Народното събрание.
Според него политическата обстановката е безпомощна и обидна за целия български народ. " Хората да излязат и да изберат умни, образовани, можещи, надарени хора. Защото хората, които в живота си нищо не са създали, ще желаят оставките на премиера, на вътрешния министър и на министъра на културата ", съобщи Рашидов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР