Индустрията на токенизираните недвижими имоти се разраства и Homebase успешно

...
Индустрията на токенизираните недвижими имоти се разраства и Homebase успешно
Коментари Харесай

Токенизиран недвижим имот на Solana се продаде за $246,800

Индустрията на токенизираните недвижими парцели се разраства и Homebase сполучливо токенизира първия си еднофамилен парцел за отдаване чартърен в Макален, Тексас.

Чрез смарт контракти компанията съумя да генерира $246,800, в това число $11,800, предопределени за поддръжка и други разноски.

На Homebase бяха нужни седем месеца, с цел да подсигурява, че предлагането на недвижими парцели е в сходство с наредбите на SEC и може да се продава както на дребни, по този начин и на упълномощени вложители, събирайки $246,800 от 38 вложители, от които 30 бяха неакредитирани.

Стартъпът избра Solana вместо Етериум и Polygon заради опасения, свързани с възходящите такси за газ на ETH и блокчейн мостовете, които доведоха до изгубване на средства за вложителите.

Район на Санфранциския залив и други региони на Съединени американски щати остават недостъпни за мнозина заради цените на парцелите, което прави токенизираните недвижими парцели привлекателна алтернатива.


 


Homebase има вяра, че нейният артикул може да генерира облаги и да оказва помощ на притежателите на жилища и вложителите, като в същото време подсигурява спазването на наредбите на SEC.

Токенизацията на Solana на еднофамилния парцел в Макален събра почти 19%, като 80% от капитала остава в притежателя на парцела, а Homebase резервира 1%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР