Индустриалният гигант обяви разширено партньорство с AVEVAХипер-мащабните центрове за данни

...
Индустриалният гигант обяви разширено партньорство с AVEVAХипер-мащабните центрове за данни
Коментари Харесай

Schneider въвежда иновации в центровете за данни

Индустриалният колос разгласи разширено партньорство с AVEVA

Хипер-мащабните центрове за данни са в полезрението на Schneider Electric и AVEVA
(снимка: Schneider Electric)

Schneider Electric и AVEVA оповестиха разширено партньорство за даване на новаторски решения на бързо развиващия се пазар на центрове за данни. Двете компании са водещи играчи надлежно в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията и в инженерния и промишлен програмен продукт.

Доставчиците на хипер-мащабни центрове за данни построяват и уголемяват своята инфраструктура, с цел да отговорят на търсенето в международен мащаб, само че сложността при употребата и поддържането на тези уреди основава съществени провокации. Работата в подобен мащаб изисква друг метод за сериозно значими уреди, захранващи цифровата инфраструктура на света, подчертаха от Schneider Electric.
още по тематиката
Комбинацията от AVEVA Unified Operations Center, мащабируем промишлен програмен продукт, с опциите за надзор и мониторинг на центровете за данни посредством EcoStruxure for Data Centers на Schneider Electric разрешава както задълбочена, по този начин и разширена видимост на ежедневните интервенции.

Новите взаимни решения обезпечават хомогенна „ фотография ” на инженеринга, интервенциите и продуктивността в хетерогенна по генезис база. Доставчиците на центрове за данни с хипер-голям мащаб ще се възползват от това партньорство посредством свързване на платформи и масиви от данни, съществували и преди в разнообразни системи. Те също ще могат да действат без значение от броя на обектите или световното местонахождение.

Персоналът на центъра за данни ще бъде акредитиран да взема по-бързи, осведомени решения и да усъвършенства активите и оперативната успеваемост през целия витален цикъл на центъра. В резултат на това доставчиците на центрове за данни ще могат да дават единно решение на световно равнище за справяне с възходящите потребности на своите клиенти от цифрова инфраструктура.

„ Във време, когато международната цифрова инфраструктура работи на своя лимит, Schneider и AVEVA оферират изцяло решение за хипер-мащабни центрове за данни, които да работят и поддържат сериозно значима среда ”, сподели Панкадж Шарма, изпълнителен вицепрезидент в отдела за безвредна сила на Schneider Electric.

„ Нашето софтуерно решение може да приема данни, които към този момент се ръководят в обособени центрове за данни, постоянно в подсистеми, затворени в мрежа, да ги стандартизира в голям брой обекти и в последна сметка да обезпечи интеграция на ИТ/OT/IoT на равнище дружество за взимане на решения в действително време ”, добави той.

Съвместните клиенти на двете компании ще се възползват в цялостна степен от стандартизираните системи и процеси, което води до усъвършенствана успеваемост на работната мощ в голям брой зони и в цялото дружество, уточни от своя страна Крейг Хейман, изпълнителен шеф на AVEVA.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР