Индуистки монах използва пениса си, за да премести камионетка на

...
Индуистки монах използва пениса си, за да премести камионетка на
Коментари Харесай

Монах тегли камионетка с ... члена си

Индуистки духовник употребява пениса си, с цел да реалокира камионетка на годишния фестивал Маг Мала в провинция Алахабад, в северната част на Индия, написа в. "Метро ". По този метод духовникът държал да показва покаже духовната и физическата си мощ. Фестивалът се организира на място, където се сливат три свещени за индуистите реки - Ганг, Ямуна и Сарасвати.

Странстващите монаси в Индия са познати като садху. Те се отхвърлят от всевъзможни земни притежания, доста постоянно и от облеклата си. За тях са неразрешени удоволствията и те преследват само духовното си израстване. Садху постоянно демонстрират изумителни неща, като изтегляне на возила с пенис, с цел да раздерат цикъла на прераждането, един от основните постулати на индуизма.

Преди време садху на панаир в Пушкар съумя да вдигне 35-килограмов каменен блок с половия си орган. Участниците във феста Маг Мала всички дружно се отдават на ритуално къпане, с цел да измият греховете си. Има към 5 милиона садху в Индия, принадлежащи към разнообразни секти. Те се отхвърлят от предходния си живот и дават обет за беднотия и непорочие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР