Индийският вариант на коронавируса може да провали плановете на Великобритания

...
Индийският вариант на коронавируса може да провали плановете на Великобритания
Коментари Харесай

Индийският вариант на Covid-19 може да остави Великобритания под локдаун

Индийският вид на ковид може да провали проектите на Англия за излизане от локдауна на 21 юни.
Британският министър председател Борис Джонсън призна, че в случай че бъде потвърдено, че индийският вид се популяризира доста по-бързо, тогава държавното управление евентуално ще бъде изправено пред сложен избор.
Премиерът обаче посочи, че не има вяра въз основата на сегашните сведения да се наложи закъснение на идната фаза на облекчение на локдауна от понеделник. Според него не е невероятно на 21 юни рестриктивните мерки да бъдат вдигнати изцяло, само че е необходим натурализъм и има риск за отсрочване на датата.
Джонсън сподели още, че срокът сред слагането на двете дози ваксини ще бъде скъсен от 12 на 8 седмици за хората над 50 години и клинично уязвимите поради заплахата от индийския вид. Случаите на заразявания с него се удвоиха за една седмица, демонстрира статистиката.
 Англия е разтревожена от индийския вид на ковид Англия е разтревожена от индийския вид на ковид
Британският министър председател Борис Джонсън изрази безпокойствие по отношение на локализиран растеж на инфектираните с индийския вид на ковид в...
По-активно тестване стартира в 15 региона на Англия, считани за огнища на болестта, които включват най-тежко засегнатият Болтън, както и Блекбърн, Лондон и Нотингам. За последното денонощие в Обединено кралство са регистрирани 17 смъртни случая и са инфектирани 2193 души.
Англия се връща в немския лист със страни с висок риск от ковид, макар ниските равнища на заболеваемост в Обединеното кралство, съобщи организация DPA, която се базира на Института по заразни заболявания " Роберт Кох ".
Решението се изяснява с " най-малкото лимитираната поява " на разновидността на вируса, който беше открит в Индия.
Пристигащите в Германия ще би трябвало да създадат тест в границите на 48 часа и да се подложат на 10-дневна карантина, в случай че не показват отрицателен тест или удостоверение, че към този момент са имунизирани против Covid-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР