Индийският бизнесмен Прамод Митал бе задържан от полицията в централата

...
Индийският бизнесмен Прамод Митал бе задържан от полицията в централата
Коментари Харесай

Бившият собственик на „Кремиковци” и ЦСКА е арестуван в Босна

Индийският предприемач Прамод Митал бе арестуван от полицията в централата на компания в северната част на Босна и Херцеговина по съмнение в незаконна активност и корист със служебно състояние, заяви прокуратурата в балканската република, представена от Българска телеграфна агенция.

Митал бе притежател на металургичния комбинат „ Кремиковци” в последния стадий от живота на предприятието (до 2009 г.). По същото време той притежаваше и ЦСКА, като „ червеният” отбор претърпя и още няколко промени в собствеността, преди да бъде изваден от професионалния футбол поради свръхзадлъжнялост.
Александър Томов: Манджуков и Инджов са гробокопачите на ЦСКА По мое време ЦСКА беше преди всичко, съобщи някогашният притежател на клуба
Митал, който е по-млад брат на стоманения магнат Лакшми Митал, оглавява надзорния съвет на металургичния комплекс " Глобал Испат Коксна Индустрия Лукавац " (ГИКИЛ), който е един от най-големите експортьори в Босна.

Прокурорът Чазим Серхатлич от районната прокуратура в град Тузла сподели по държавната телевизия, че дружно с Митал са арестувани още основният управител на ГИКИЛ Парамеш Бхатачари и членът на надзорния съвет Разиб Даш. Според него началото на тяхната незаконна активност датира още от 2003 година

Издирва се и четвърти член на незаконната група.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР