Индийските власти тестваха 28 слона за в горски резерват в

...
Индийските власти тестваха 28 слона за в горски резерват в
Коментари Харесай

Тестват близо 30 слона за COVID-19 след смъртта на заразен азиатски лъв

Индийските управляващи тестваха 28 слона за в горски резерват в Южна Индия, след известие за гибелта на азиатски лъв, инфектиран с вируса , оповестява БГНЕС, базирайки се на „ Дойче Веле “. Смята се, че това е първата известна гибел на животно в Индия от ковид, деветгодишна лъвица в зоопарка в Ченай в щата Тамил Наду умря при започване на юни, оповестиха локални медии.
Общо деветте лъва са имали позитивен тест за вируса , в това число два, които са били в сериозно положение, оповестява вестник „ The New Indian Express “ от Ченай. " След като лъвовете в зоологическата градина на Вандалур се оказаха позитивни за COVID-19, бяхме помолени да тестваме слоновете в лагера като защитна мярка ", споделя рейнджър от резервата Мудумалай в южната част на Тамил Наду.
 Слонове се сбиха по време на зрелище (ВИДЕО) Слонове се сбиха по време на зрелище (ВИДЕО)
Два слона влязоха в битка на арената на съветски цирк, което принуди феновете да изоставен шоуто преди края му, оповестява електронното из...
Взети са назални и ректални проби от 28 слона, в това число две бебета, и изпратени в Индийския ветеринарно-изследователски институт в Утар Прадеш. Очаква се резултатите да дойдат след седмица. " Животните нямаха признаци, това беше просто защитна мярка ", споделя рейнджърът. И добавя, че " нямаше усложнения при вземането на самите проби, защото всички те са подготвени слонове ".
Около 21 тигъра в зоологическата градина в източния щат Джаркханд са били тествани за вируси предходната седмица, откакто 10-годишен тигър с тресчица умря , оповестиха локални медии. Тигърът е оказал негативен резултат при бърз тест за антиген, само че чиновници обявиха, че чакат и резултатите от RT-PCR тест, оповестява „ Press Trust of India “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР