Индийската Суперлига взе решение всички заплати на футболистите в първенството

...
Индийската Суперлига взе решение всички заплати на футболистите в първенството
Коментари Харесай

В Индия разкриха къде се нарежда Бербатов по заплата

Индийската Суперлига взе решение всички заплати на футболистите в шампионата да станат обществено притежание. Информацията към този момент е налична посредством уеб страницата на шампионата, а родната звезда Димитър Бербатов в действителност е един от най-скъпоплатените чужденци.

Бербо: Късметлия съм, наслаждавайте се на всяка минута на терена

Звездата на Керала Бластърс ще прибере еквивалента на 358 942 щатски $, в случай че извърши до дъно 1-годишния си договор с Керала Бластърс. Шокиращо или не, той не е най-скъпоплатеният чужденец в Суперлигата. Пред него с 400 хиляди $ годишно се подрежда неговият добър другар Роби Кийн, който пази цветовете на първенеца АТК. Номер 1 по този индикатор е венецуелският нападател на Бенгалуру ФК Мику. 32-годишният южноамериканец прибира съвсем 500 хиляди $.

Изненадаха Бербатов за ЧРД, той с вдъхновяващо обръщение

Разликата в заплащането сред чужденците и индийските играчи на този стадий е фрапантна. Най-добре платеният локален кадър е нападателят на Бенгалуру Сунил Чхетри, който прибира по 15 милиона рупии на сезон. Заплатата на Бербатов се равнява на 22 милиона рупии, до момента в който тази на Мику стига 31,7 милиона рупии.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР