Индия трябва да изведе своите военнослужещи от Китай, ако не

...
Индия трябва да изведе своите военнослужещи от Китай, ако не
Коментари Харесай

Висш офицер в Пекин заговори за война между Китай и Индия

Индия би трябвало да изведе своите военнослужещи от Китай, в случай че не желае война. Това е декларирал ръководителят на Центъра по интернационално съдействие за въпросите на сигурността на Министерството на защитата на Китай, старши-полковник Чжоу Бо.

Чжоу Бо и генер-майора в оставка от индийската войска, Ашок Мехта, са взели участие в диспути по ефирен канал, по въпроса за растящото напрежение на платото Доклам, което се намира в Бутан.

Мехта, от своя страна е декларирал, че китайските медии пишат нападателни публикации за Индия и за вероятен боен конфликт сред двете страни, като по този метод въвличат Индия в спора.

„ Вие сте на китайска територия и в случай че не желаете война, би трябвало да я напуснете “, е споделил Чжоу Бо, представен от РИА Новости и Фокус.

На изказванията на индийския си сътрудник, че платото Доклам е противоречива територия, китаецът е подчертал, че „ Бутан е взел участие в 24 кръга договаряния и в никакъв случай не е поставял под въпрос обстоятелството, че това е китайска територия “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР