Индия постави още един световен антирекорд за новите случаи на

...
Индия постави още един световен антирекорд за новите случаи на
Коментари Харесай

Индия с нов антирекорд от 414 000 новозаразени с коронавирус

Индия сложи още един международен антирекорд за новите случаи на ковид, регистрирайки над 414 хиляди инфекции през последните 24 часа, предава “Анадолската организация “, представена от " Фокус ".
Това е вторият следващ ден, в който страната записва над 400 хиляди случая, откакто заяви за 412 262 инфекции в четвъртък.
Данните на здравното министерство демонстрират, че през последните 24 часа те са били 414 188 случая, като общият брой на инфектираните в страната доближи 21,49 милиона. С 3915 нови смъртни случая смъртните случаи, свързани с вируса, набъбнаха до 234 083.
Върховният съд в Делхи в четвъртък разпореди на управляващите да дават здравна помощ на всички хора, страдащи от ковид в столицата. 
 Саудитска Арабия разрешава единствено на имунизирани да се върнат на работа Саудитска Арабия разрешава единствено на имунизирани да се върнат на работа
Саудитска Арабия съобщи в петък, че на чиновниците ще бъде разрешено да се връщат на работното си място единствено откакто бъдат имунизирани...
От 27 април страната също по този начин получава интернационалните дарения на медицински помощни средства и съоръжение. Правителството обаче е изправено пред комплицирани въпроси, защото доста нуждаещи се лечебни заведения споделят, че помощта не е достигнала до тях.
Министерството на здравеопазването съобщи в изказване късно в четвъртък обаче, че „ всички продукти, получени до 5 май 2021 година, са дейно разпределени и неотложно изпратени до щатите / институциите. Това е непрестанен развой ".
Темата продължава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР