Индия изпраща в Русия свои военни специалисти, които да бъдат

...
Индия изпраща в Русия свои военни специалисти, които да бъдат
Коментари Харесай

Индийски военни ще се обучават на С-400

Индия изпраща в Русия свои военни експерти, които да бъдат подготвени по какъв начин да употребяват съветската. Първата група от 100 военни експерти и военнослужещи ще отпътуват в края на януари, заяви вестник „ Таймс оф Индия ”, базирайки се на информация от военното министерство.
В навечерието на доставките на С-400, които ще стартират през септември – октомври, огромна група от ще бъде изпратена в Русия за образование по какъв начин да обслужва комплексите С-400 ”, написа изданието.
Няколко месеца по-късно ще бъде изпратена втора група военни.
 Вашингтон: Няма работна група поради С-400 с Турция, глобите остават Вашингтон: Няма работна група поради С-400 с Турция, глобите остават
Държавният департамент на Съединени американски щати опроверга изказванията на турския външен министър Мевлют Чавушоглу по отношение на основаването на американско-турс...
Първия полкови комплекс ЗРС С-400 ще бъде признат на въоръжение в индийската войска в края на 2021 или началото на 2022 година Договорът с Русия за доставка на системата за противовъздушна защита ще бъде изпълнен до 2025 година
Според изданието, съветските ракети „ Триумф ” ще „ създадат гражданска война в системата за Противовъздушна отбрана на Индия ”. Те ще бъдат ситуирани в западните, северните и източните райони на страната, отчитайки идващите от Китай и Пакистан закани.
Индия към този момент е изплатила „ значителен ” задатък по контракта за доставка на С-400. Останалите заплащания ще се правят след основаването на механизъм, който ще разреши заобикаляне на американските наказания, наложени поради покупката на съветските комплекси.
Ню Делхи разгласи още през 2015 година желанието си да купи С-400. Договорът включва доставката на пет полкови комплекса зенитно-ракетни системи С-400 „ Триумф ” на стойност 5,43 милиарда $. Той бе подписан по време на визитата на президента в Индия през октомври 2018 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР