Индивидуални молби до АПИ, за да им бъде разрешено да

...
Индивидуални молби до АПИ, за да им бъде разрешено да
Коментари Харесай

Протестиращи готвят индивидуални молби до АПИ, искат да стигнат до детелината на магистралата

Индивидуални молби до АПИ , с цел да им бъде позволено да стигнат до задачата си - да преминат по детелината на автомагистралата и да се приберат в Стара Загора, са подготвили протестиращите край Стара Загора . Те са безапелационни, че няма да правят отстъпка, до момента в който не ги позволен до аутобана.
 митинг DarikNews.bg
Днес покана за диалози те насочиха до регионалния шеф Гергана Микова, шефа на ОД Министерство на вътрешните работи ст. Комисар Стоян Стоянов, шефа на ОПУ Илия Златев и началника на Охранителна полиция комисар Илиян Илиев. Техните столове обаче останаха празни , а протестиращите обявиха, че правото им на свободно напредване е нарушено.
 митинг DarikNews.bg
" Многократно се опитахме да водим диалози с представители на институциите, само че те си трансферират топката. Поканихме ги и в този момент, само че както виждате ги няма . Хора идват, носят ни храна и вода. Имаме всичко ", разясниха протестиращите. 
 митинг DarikNews.bg
Повече от две денонощия пътят към автомагистрала „ Тракия “ остава затворен в региона на летище Стара Загора . С цел недопускане на пътни катастрофи полицията не пропуща протестиращите, които обаче са безапелационни: „ Оставаме тук “.
 митинг DarikNews.bg
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР