Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на

...
Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на
Коментари Харесай

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за установяване на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode демонстрира позитивна инерция от октомври предходната година, като на 4 февруари се следи удивително повишаване след малко спиране по време на разпродажбите, свързани с утвърждението на Биткойн ETF през януари.

Забележително е, че от този момент насам този индикатор резервира позитивната си стойност, което допуска преобладаващо въодушевление за вдишване на риск на пазара и ускорява доверието на вложителите в алткойните.

Данните от Blockchain Center обаче разкриват, че единствено 59% от 50-те най-големи алткойна са надминали BTC през последните 90 дни. Въпреки че тази цифра демонстрира усъвършенстване през последните дни, тя към момента не е достигнала прага от 75%, нужен за оповестяването на формален алткойн сезон.

От Glassnode предизвестиха, че въпреки техният алткойн знак да алармира за евентуален и по-устойчив напредък на алткойн пазарите, понастоящем той се концентрира най-вече върху активи с по-висока пазарна капитализация.

По създание, макар че се появяват признаци за алткойн сезон, може би е прибързано актуалните пазарни условия да бъдат дефинитивно избрани като такива.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР