Индиец убил със зъби смъртоносна отровна змия, след като влечугото

...
Индиец убил със зъби смъртоносна отровна змия, след като влечугото
Коментари Харесай

Кобра ухапа индиец, той също я захапа и уби

Индиец умъртвил със зъби смъртоносна отровна змия, откакто влечугото го ухапало в крайници. Мъжът, разпознат като 45-годишния Кишоре Бадра, се прибирал от работа в сряда вечерта, когато е ухапан от влечугото.

Той незабавно хванал змията и я хапал до гибел. Инцидентът е станал в село в източния щат Одиша, оповестява The New Indian Express.

„ Нещо ме ухапа по крайници, до момента в който нощес се прибирах пешком. Запалих факела си и открих, че това е отровна змия крайт. За да отмъстя, взех змията в ръцете си и я хапах неведнъж, убивайки змията на място “, сподели Бадра, оповестява NDTV.

След като умъртвил влечугото, Бадра обиколял селото с мъртвата змия, увита към врата му.

Някои от селяните го помолили да посети болничното заведение, само че той отказал и по -късно отишъл при национален врач да потърси съвет. За благополучие, ухапването от змията нямало въздействие върху Бадра.

„ Въпреки че бях ухапан от отровния крайт, не изпитах никакъв дискомфорт. Отидох при национален врач, живеещ покрай селото, и се излекувах “, сподели Бадра.

Крайт е мощно отровна змия, принадлежаща към семейство кобри. Най-често срещани в азиатските гори, тези змии са сухоземни и се хранят най-вече с други змии, жаби, гущери и дребни бозайници.

По-рано този месец 65-годишен мъж в индийския щат Бихар ухапа змия, откакто беше ухапан от влечугото. И двамата участници в тази странна борба починаха..

Пияният мъж седял пред дома си, когато е ухапан за крайници от дребна змия крайт. В припадък на гняв мъжът взел змията и забил зъби в нея. Докато се опитвала да избяга, змията ухапала мъжа над 10 пъти по лицето. Змията умряла незабавно, а мъжът на идната заран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР