ИНДИАНАПОЛИС (АП) — Разногласията между законодателите от Индиана може да

...
ИНДИАНАПОЛИС (АП) — Разногласията между законодателите от Индиана може да
Коментари Харесай

Законодателите от Индиана в противопоставяне на законопроекта за антисемитизма след промени, поискани от критиците на Израел

ИНДИАНАПОЛИС (АП) — Разногласията сред законодателите от Индиана може да спрат приемането на законопроект, ориентиран към справяне с антисемитизма в университетските кампуси за втора поредна година, оставяйки студентите и преподавателите от Индиана неспокойни, до момента в който разделянето към продължаващата война Израел-Хамас се задълбочава.

Републиканците от Камарата на представителите на Индиана одобриха законопроект 1002 на Камарата преди два месеца като един от петте си целта за сесията през 2024 година Законодателството — значително ориентирано към висшето обучение — необятно дефинира антисемитизма като религиозна дискриминация и дава обещание да „ даде просветителни благоприятни условия без религиозна дискриминация “. антисемитизъм и категорично включва „ модерни образци за антисемитизъм “, предоставени от алианса, които се базират на Израел. Те са признати от Държавния департамент на Съединени американски щати.

Щатските сенатори, които обсъждаха законопроекта тази седмица, обаче одобриха променена версия на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР