Индиана Джоунс може всичко и филмите за приключенеца са ни

...
Индиана Джоунс може всичко и филмите за приключенеца са ни
Коментари Харесай

Властите отново разследват Харисън Форд

Индиана Джоунс може всичко и филмите за приключенеца са ни убедили в това. Харисън Форд , който влиза в неговата роля, се оказва, че също може много неща.
 Харисън Форд,
Харисън Форд още веднъж ще е Индиана Джоунс

Актьорът се завръща в знаковата роля

Според AP, артистът е пилотирал аероплан, който по простъпка е пресякъл писта, до момента в който различен се е приземявал.

Федералните управляващи проверяват случая, само че съгласно представители на Форд, той е пилотирал дребен аероплан наоколо до летище Hawthorne в Лос Анджелис. Актьорът е направил неверна маневра, тъй като не е схванал вярно напътствията, подадени му от въздушния надзор.
 Снимка 369008

77-годишният Форд незабавно е схванал грешката си и се е извинил. Според представителите му никой не е потърпевш и въобще не е имало заплаха от съществени последици.

Добре знае се, че Харисън Форд обича да пилотира както самолети, по този начин и хеликоптери. Също толкоз добре знае се, че и сходни гафове от негова страна не са необичайност.

Последният беше през 2017 година, когато пилотираният от Форд аероплан е летял ниско над пътнически аероплан със 116 души на борда. След това по простъпка се е приземил на неверна писта.
 Харисън Форд, The Staircase и завръщането на артиста в малкия екран
Първият път на Харисън Форд от 25 години

Очакваме с неспокойствие The Staircase

През 2015 година пък получи пострадвания, откакто моторът на самолетът му отхвърли и последва разтрошаване. Разследването тогава сподели, че Харисън Форд не е имал виновност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР