Indian Wells е в разгара си и вече станахме свидетели

...
Indian Wells е в разгара си и вече станахме свидетели
Коментари Харесай

Странната причина, заради която прекъснаха мач на Алкарас

Indian Wells е в разгара си и към този момент станахме очевидци на някои положителни мачове и огромни изненади, несъмнено. Като отпадането на Новак Джокович от Лука Нарди.
 Новак Джокович и изненадващото му отпадане от Лука Нарди на Indian Wells
Сушата (и падението) за Новак Джокович продължава

Какво се случва със сърбина

На шампионата, който се играе на открити кортове в Калифорния, обаче се случват и надалеч по-странни неща. На четвъртфиналния мач сред Карлос Алкарас и Александър Зверев да вземем за пример се следи рядко събитие по тенис кортовете - настъпление на пчели.

Заради многото инсекти и заплаха от ужилване мачът сред двамата бе пресечен за към два часа. Но преди този момент да се случи съдията на мача бе жилнат, а по-късно сътрудникът на Алкарас удостовери, че и тенисистът е бил жилнат в региона на челото.

Bee invasion suspends a tennis match in one of the biggest tennis courts in the world.

Wow.

И тук не приказваме за няколко пчели, а за цели рояци, тъй като има фрагменти, на които се вижда по какъв начин доста пчели са накацали върху някои от камерите, отразяващи мача.

" Със сигурност това беше най-необичайният мач, който съм играл в кариерата си. Никога не съм изпитвал нещо сходно. Никога не съм виждал нещо сходно. Така че мисля, че ще запомня този мач поради това ", разяснява след срещата Карлос Алкарас, пише Tennis Majors.
 Снимка 657423

Необичайната обстановка е впечатлила и други тенисисти. Даниил Медведев да вземем за пример, който победи Григор Димитров на Indian Wells, разяснява, че до момента не е виждал нищо сходно и не счита, че това в миналото може да се повтори. Руският тенисист даже издаде, че изпитва лек боязън от инсекти.

Коко Гоф също изрази учудването си от нашествието на пчели на корта, като тя сподели, че е радостна, че Алкарас не е алергичен към ужилване и всичко с него е наред. В последна сметка, ужилването не е повлияло на Карлос Алкарас, тъй като след спирането той съумя да победи Александър Зверев.
 Рафа Надал и отдръпването му от Indian Wells, което повдигна доста въпроси
Какво се случва с Рафа Надал

Идва ли краят за испанеца на корта

По този метод испанецът си обезпечи мач на полуфиналите на Indian Wells, където ще се изправи против Яник Синер и ще се надява този път пчелите да стоят надалеч от корта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР