Индексът на съвместимост е много интересен метод в Нумерологията, чрез

...
Индексът на съвместимост е много интересен метод в Нумерологията, чрез
Коментари Харесай

Таблица показва Индекса на съвместимост на партньорите според рождените им дни

Индексът на съгласуемост е доста забавен способ в Нумерологията, посредством който двама души могат да схванат до каква степен силата и силата на числата ще им помогне в любовта. И до каква степен, за жалост, ще им попречи. Но това не са просто числа. Не един път сме говорили по какъв начин всяка една от тях носи значима информация за личността и точно на тази база може да се направи „ профил “ на връзката.

За да разберете вашия показател на съгласуемост, би трябвало да видите къде в таблицата се пресичат рождените ви дни. Цифрата в квадратчето на секване е вашият показател на съгласуемост.

Например, в случай че вие сте родени на 31-ви, а вашият сътрудник е роден на 3-ти (без значение от месеца и годината), то вашият показател на съгласуемост е 7.

А ето и смисъла на другите показатели. Имайте поради, че по-високата стойност на цифрата, не значи наложително по-добър синхрон.

Индекс на съгласуемост 1

Изобщо не сте неприятна двойка, а проблемите си ги вършиме сами , тъй като не отдавате нужното значение на откровените диалози. И двамата си трупате негодуванието един към различен, мълчите си и в един миг то избухва с жестока гняв. Просто седнете и се разберете! Кой какво обича, кой от какво се нервира. Веднъж като изчистите това, няма да имате никакви спънки даже за основаване на щастливо семейство.

Индекс на съгласуемост 2

Според Нумерологията вие сте една прелестна двойка с идеално съвпадащи прочувствени потребности и упования. Дори още по-интересно. Ако преди да заживеете дружно или да сключите брак, се погрижите за материалната си непоклатимост , живот и здраве, ви чакат 20 години безупречни връзки . Следва 1 година с малко гръмотевици в парадайса, само че по-късно още веднъж ще сте си щастливо влюбени. Ако, обаче, предприемете сериозна стъпка на обвързване, без да сте си обезпечили някакви естествени условия на живот, то битовите и материални проблеми най-вероятно ще ви разделят.

Индекс на съгласуемост 3

Във вашата връзка ясно господства половата част. Еротичното ви привличане е ужасно мощно, само че в останалите области връзките ви са по-скоро повърхностни. Но това не значи безусловно провал на връзката. С малко старания и предпочитание от двете страни можете да измененията това. Да се опознаете по-дълбоко, да приемате по-съпричастно желанията и упоритостите на другия. Опознайте световете си отвън леглото и имате действителни шансове за постоянна връзка.

Индекс на съгласуемост 4

Вие сте преди всичко другари, а по-късно интимни сътрудници. Имайте поради, че това няма да се промени. Онези тръпки от началото на връзката ви няма да ви съпътстват повече. Да, може да пробвате нови неща дружно, да разнообразявате секса, само че бурните пристрастености и страсти още веднъж няма да минат на напред във времето. Има хора, за които това не е проблем. Те избират здравия съюз и спокойствието пред сюжетите от сантименталните филми. Така че, в случай че вие и вашият сътрудник сте от тях, няма от какво да се притеснявате – имате си мечтаната връзка. Но при положение, че сте фенове на пеперудите в корема, то тези връзки не са за вас.

Индекс на съгласуемост 5

И двамата си падате малко нарциси. Всеки си мисли, че е най-прав, а другият освен, че бърка, ами и не желае да слуша. Слезте малко на земята. Връзката изисква взаимни отстъпки и схващане. Тя не е терен да си мерите качествата и да се състезавате. Не, че сте разнообразни и не си пасвате, само че позволявате на егото да диктува разпоредбите. А в една обич това е най-голямата неточност. Успеете ли да сложите гордостта в естествените граници, може и цялостен живот да си останете дружно. В противоположен случай нямате никакъв късмет за щастливи връзки.

Индекс на съгласуемост 6

Ако има въобще разбиране като идеална двойка, то това сте вие. Любовта ви е доста мощна и може би към този момент сте усетили, че нито парични проблеми, нито чисто битови такива могат да я победят. Ще си живеете щастливо и в беднотия и в благосъстояние. Единствената заплаха, която тегне над връзката ви, са непознатите вмешателства. Според Нумерологията вие сте едно цяло, което не трябва да позволява някого в неговия свят (освен, несъмнено, правоприемник:)). Това значи, че би трябвало да живеете настрана от роднините си и, в случай че някой ви каже нещо за вашия сътрудник, то първо разговаряйте с него, а не вярвайте сляпо.

Индекс на съгласуемост 7

Връзката ви ще е сложна единствено поради една причина – и двамата прекомерно доста се вглеждате в детайлите. Дразнят ви дреболиите, само че за жалост, те постоянно са доста! Заради това безсмислено вторачване, ви е мъчно да добиете действителна визия за общата картинка, а за бъдещето да не приказваме. Ако най-малко единият успее да бъде по „ над нещата “, ще постигнете известна непоклатимост. Може би освен в любовен аспект, а и за всяка една сфера на живота ще е добре да разберете, че изкарвайки незначителните неща като супер съществени проблеми, няма да ви донесе нито благополучие, нито успокоение.

Индекс на съгласуемост 8

Вие сте доста забавна и странна двойка. Имате ли общ зложелател или някакво затруднение на пътя, ставате стоманен екип и с лекост оставяте казуса зад тила си. Вътре във връзката, обаче, сте си безконечна съпротива ! И двамата изпитвате неустоимото предпочитание да сте водачи. Може би ще е добре да си „ разделите територията “. Тоест, да се разберете кой защо ще командва. Например, единият взема решение къде да отидете на отмора, другият избира мебелите у дома. Тази седмица единият се грижи за домакинските отговорности, а другият си почива царски. Другата противоположното. Може и да ви наподобява неуместно, само че това в действителност доста ще ви помогне да постигнете естетика.

Индекс на съгласуемост 9

Сексът сред вас е повече от страховит, само че това не е задоволително да създадете постоянни и щастливи връзки. Затова съветът към вас е да се наслаждавате оптимално на интимните моменти дружно, само че да не бързате със сериозните стъпки. Ако нямате огромни упования, то след това няма и да има огромни разочарования и ще останете с положителни усеща един към различен след раздялата. Интересното в тази ситуация е, че вие сте предразположени към „ втория късмет “ , в случай че сте още млади. Това значи, че в случай че ориста ви срещне след време, към този момент по-улегнали и зрели, то възможностите за здрава връзка и основаване на семейство са повече от огромни.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР