Incomedia е италианска софтуерна компания, предлагаща съвременни технически решения за

...
Incomedia е италианска софтуерна компания, предлагаща съвременни технически решения за
Коментари Харесай

WebSite X5: нов софтуер от Incomedia за изграждане на уеб-сайтове, блогове и онлайн магазини

Incomedia е италианска софтуерна компания, предлагаща модерни механически решения за интернет и мобилните устройства, както за елементарните консуматори, по този начин и за деловата и професионалната сфера.
Софтуерът на Incomedia дава опция за офлайн създаване на мощни модерни уеб сайтове. WebSite X5 е водач на пазара за софтуерни принадлежности за създаване на най-съвременни уеб-сайтове. WebSite X5 Professional е най-хубавият избор, когато са нужни най-новите функционалности в корпоративния уебсайт или онлайн магазин. Достатъчно е единствено инсталирането на програмата и сте на няколко стъпки от един превъзходен, функционален и SEO другарски уеб-сайт.

WebSite X5 генерира HTML5 и CSS2.1 или CSS3 уеб-страници и дава цялостен надзор за решение на всички проблеми по отношение на съвместимостта на уеб-кода с другите браузъри.

Ето някои от по-характерните благоприятни условия предлагани от WebSite X5:
Онлайн магазини с опция за работа с банкови картиВидео и фото галерииВградена търсачкаБлоговеМногонационална поддръжка на уеб-сайтовете
В програмните пакети са включени голям брой тематики, шаблони на уеб сайтове, изображения, генератори на менюта, шрифтове, бутони и още доста други, тъй че не е належащо да търсите материали на друго място, до момента в който изграждате уеб-сайта си. WebSite X5 е един софтуерен конструктор с голям брой най-нови функционалности и на процедура безкрайни благоприятни условия, без значение дали ще създавате онлайн портфолио, уеб-сайт на компанията или великански портал за електронна търговия.


Да разгледаме първите стъпки при основаването на уеб-сайт благодарение на WebSite X5 Professional
След въвеждането на лицензния ключ е задоволително да се натисне бутона Start в горния десен ъгъл на интерфейса на WebSite X5.



Веднага се появява дисплеят за избор на план. Може да създавате нов план или да продължите предходната си работа. Когато сте подготвени, натиснете Next.

Ще влезете в центъра за ръководство.



Левият непряк панел е сърцето и душата на WebSite X5 Professional. Той демонстрира 5-те значими стъпки за построяването на уеб-сайта.

1. Настройки



Тази алтернатива дава достъп до главните настройки на уеб-сайта. Тук се разказват името на уеб страницата, създателя, категорията, URL, описанието, езика, иконката и изображението.



Чрез разширените настройки е допустимо прибавянето на блогове, RSS излъчвания, мобилни приложения, реклами, ръководство на достъпа, колички за извършване на покупки, ръководство статистиките на уеб страницата, SEO и нужните кодове. След тази стъпка стартира процесът по създаване на уеб страницата.

2. Шаблони

В този раздел се работи с мостри и шаблони

Избор

Възможно е избирането на подготвен образец от WebSite X5, действителен образец от вашата персонална сбирка, както и създаване на образец от нулата



Предлага се избор сред над 500 подготвени шаблона. Графичните шаблони са доста подобаващи за начинаещите уеб-дизайнери, като е допустимо тяхното подбиране по категории, дизайн, бизнес и други.



Персонализиране



Редактирането на шаблона е доста елементарно. Дадени са благоприятни условия за смяна на разграничителната дарба, за избор на съвършените резолюции за мобилни телефони, таблети и LCD екрани. Възможна е смяната на структурата на шаблона.

3. Карта на уеб страницата



Приложението WebSite X5 е отличен консултант за образуване и картографиране на уеб страницата. След прибавянето на няколко страници и детайли, WebSite X5 автоматизирано актуализира показателя с навигационното меню и прави SEO на плана.

Карата демонстрира йерархията на уеб-сайта. Десният панел при тази стъпка има комфортни варианти за прибавяне на нови равнища и страници. Възможно е преименуването на равнища и страници за по-добра навигация в уеб страницата.

Страници

WebSite X5 разполага с революционен образен редактор за планиране на неповторими страници за уеб-сайта. Само посредством Drag&Drop е допустимо прибавянето на изображения, текст, анимация, видео и галерии. Възможно е прибавянето на полета за търсене, формуляри за е-поща и други. Най-новата версия дава елементарен избор на SEO H1, H2 и H6 маркери.



Редакторът разполага с интерактивна мрежа за доста комфортното разполагане на текстови обекти, аудио, видео, анимации, продуктови каталози и варианти за динамично наличия.

Текстовият обект може да бъде редактиран посредством клик върху него, след което става допустимо прибавянето и смяната на текста, промяната на шрифта, цвета и така нататък По сходен метод се работи и с другите обекти, които не са текст. Възможно е завъртане, изрязване и други сходни интервенции с обектите.

Анализ и износ

WebSite X5 предлага отлични благоприятни условия за разбор и износ на основания уеб-сайт. Готовият уебсайт може да бъде експортиран посредством вградения FTP енджин. Пакетът се продава с включен 12-месечен хостинг, с цел да сте сигурни че имате домейн в уеб-пространството. Предлага се функционалност за разбор, която може да разкрие, че липсва нещо значимо, преди уеб-сайтът да се появи онлайн.



Възможно е експортирането на диск и по този метод се основава копие на уеб страницата върху CD, DVD и USB устройства. Проектът може да бъде конвертиран в.IWZIP файл и импортиран на различен компютър.

WebSite X5 v14



WebSite X5 version 14 е цялостна стратегия за десктоп компютър за построяването на модерни уеб-сайтове, онлайн магазини и блогове, предлагаща цялостна независимост на творчеството. Incomedia акцентира, че продуктът се закупува единствено един път и не е належащо заплащането на какъвто и да е абонамент или такси, както се практикува в някои други софтуерни решения.

WebSite X5 включва огромно количество функционалности и принадлежности за основаването на уеб-сайтове за десктоп компютри и мобилни устройства без програмиране – единствено благодарение на Drag & Drop и шаблоните и обектите, включени в програмния пакет. Възможно е основаването на онлайн магазини с неповторим дизайн, а оптимизацията за интернет търсачките обезпечава видимост в Глобалната мрежа.

WebSite X5 v14 дава опция за построяването на уеб сайтове и интернет магазини, както за елементарните консуматори, по този начин и за цели компании. С вградения конструктор не са нужни привички и умения по програмиране. Не се постанова писането на нито един ред код; не е нужна помощта на експерти. Един лиценз разрешава да се работи на два компютъра, а спрямо други сходни приложения, разноските по потреблението на WebSite X5 са с 60% по-малко в границите на една година.

Пакетът WebSite X5 Start 14 може да бъде изтеглен отсам
Цена: 19,99 евро
Минимални систематични условия: Windows 7 SP1, 8, 10, 2 GB RAM, екран с резолюция 1024х600 пиксела

WebSite X5 Evolution 14



WebSite X5 Evolution 14 се смята за една от най-популярните стратегии за основаване на уеб-сайтове и интернет магазини с вграден Drag & Drop конструктор и шаблони на уеб сайтове.

WebSite X5 Evolution 14 предлага построяването на:
Неограничен брой уеб сайтове и странициИнтернет магазинВграден блог500 шаблона с опция за настройка900 000 безвъзмездни изображенияСайтове за мобилни устройстваОптимизация за търсачките и статистикаКонфиденциалност и безопасностFTP клиент за издание в интернет1 лиценазия за 2 PCХостинг и домейнно име гратис за една година
Пакетът WebSite X5 Evolution може да бъде изтеглен отсам
Цена: 69,99 евро
Минимални систематични условия: Windows 7 SP1, 8, 10, 2 GB RAM, екран с резолюция 1024х600 пиксела
Съвместимост: Server Windows, Linux, Unix PHP 5.x, MySQL (само за някои функции)

WebSite X5 Professional



WebSite X5 Professional е професионалната версия на програмния пакет, предлагаща усъвършенствани принадлежности за развиване на онлайн бизнеса – продажба на физически и цифрови артикули, ръководени от едно място.

WebSite X5 Professional предлага:
Неограничен брой уеб сайтове и страници както за десктоп компютри, по този начин и за мобилни устройстваПрофесионална електронна комерсияБлог, мнения и поддръжката на RSSМобилното приложение WebSite X5 ManagerМобилното приложение FeedReadyЗона с стеснен достъпИнтеграция с бази данни данниSEO оптимизацияРезервно прекопирване и други
Пакетът WebSite X5 Professional може да бъде изтеглен отсам
Цена: 199 евро

Incomedia предлага на всички искащи да се срещнат с новия програмен продукт. Пробната версия има ограничавания до 10 уеб-страници в уебсайт, 25 шаблона за уеб сайтове, не е допустимо публикуването.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР