Иначе позитивното шоу на bTV Денсинг старс“ бе разтърсено от

...
Иначе позитивното шоу на bTV Денсинг старс“ бе разтърсено от
Коментари Харесай

Аут ли е Емрах Стораро от „Денсинг старс“ след изцепката с целувката?

Иначе позитивното шоу на bTV „ Денсинг старс “ бе разтърсено от величествен скандал предишния вторник, откакто младият Емрах Стораро целуна партньорката си Веси пред камерите в разгара на танца, който показаха.

Очевидно целувката не бе планувано и момичето едвам се съвзе от шока и обидата, с цел да продължи осъществяването си до финала.

 

Въпреки неумелия опит на водещите да замажат обстановката, феновете желаят наказване за артиста, който си разреши да прекрачи всички правила и навлезе жестоко в персоналното пространство на танцьорката. Във всяка естествена страна сходно държание би било окачествено като полов тормоз на работното място.

 

Случилото се във вторник в „ Денсинг старс “ по никакъв метод не се отличава от абсурда с целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши преди години, който тогава си понесе следствията.

За Емрах Стораро обаче към момента не е ясно какви ще са следствията, даже феновете са на мнение, че надали ще има каквито и да било наказания.

 

От много време насам изпълнителят демонстрира недвусмислено апетита си към своята треньорка по танци Веселина Данева, която е същински експерт. Това бе и повода, заради която не си позволяваше да разяснява обществено държанието на колегата си, а седмици наред спазваше положителния звук, отнасяйки се задоволително положително към него, с цел да може работата им дружно да върви.

 

Очевидно обаче Емрах не осъзнава къде се намира и обръща всичко на игра и флирт, откакто по средата на предаването онлайн във вторник в кулминационната точка на танца взе, че я целуна по устните. Веси го отблъсна, както бе заложено и в хореографията, само че по лицето й пролича, че е шокирана, афектирана и едвам се сдържа да не си тръгне. Въпреки всичко, тя въпреки всичко съумя да довърши танца и до края на продаването продължи да се усмихва всякога, когато камерата я следеше, само че все пак не съумя да скрие обидата си.

 

Синът на Тони Стораро от своя страна не отстъпи. Той очевидно не вижда нищо неправилно в своята целувка на сцената. Нещо повече – на финала на танца я целуна наново, единствено че този път по челото. Танцьорката внезапно го отблъсна, този път не по проект, а от сърце, само че младият Стораро явно бе удовлетворен от постъпката си.

 

Зрителите не закъсняха с реакциите си в формалните канали на шоуто. Не липсват хора, които се радват на младите, вярвайки, че целувката е мечтана и от двете страни, само че множеството видяха неудобството на Веси.

 

„ Това е полов тормоз! ", нервират се хората. „ Емрах се подигра с партньорката си, с журито и със феновете. Толкова унизително държание – да целува Веси! ”, „ Ясно е, че няма същински усеща към нея, другояче щеше да го е грижа повече за сигурността й и да почита персоналното й пространство. Вместо това я целува принудително и се държи като момче, което не желае да одобри „ не “ за отговор и обезверено търси внимание. Дано порасне скоро, преди да нарани още някого. Жалко за Веси. Пролича си, че не й хареса и се отдръпна “, пишат хората.

 

За да замажат ситуацията, водещите Алекс Раева и Краси Радков започнаха да се майтапят, че се чака женитба в шоуто и че това очевидно е новата любовна двойка на дансинга. Дори бе направена отпратка към Петко и Яна Димитрови, които преди години се ожениха, откакто танцуваха дружно в „ Денсинг старс “, а в този момент към този момент имат и две деца. Но Пеко в никакъв случай не е целувал Яна, до момента в който танцуват в предаването, а постоянно е показвал почитание към желанието й да резервира връзката им в загадка, до момента в който са в шоуто. За разлика от него, Емрах употребява предаването, с цел да се домогне до Веси.

 

Мълвата носи, че момичето е било унищожено след шоуто и едвам дочакало финала, с цел да се скрие и да се наплаче на мира. Всички дами били на нейна страна. От продукцията дължат пояснение на феновете и обществено опрощение пред младата танцьорка. Емрах също би трябвало обществено да й се извини, а малкия екран да го глоби за наглото държание и унижението, на което я подложи.

 

За целувка като тази във всяка естествена демократична страна, в която почитат човешките права, биха изгонили Емрах от шоуто, а Веси би получила тлъсто обезщетение и от него и от малкия екран. Синът на Тони Стораро отговори на един от мненията: „ Разбира се че я попитах преди всички мой дейности! “ (цитираме написаното от него, без редакторска намеса).

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР