Иначе говорителката на ГЕРБ заговори пред bTV за безбройните кризи,

...
Иначе говорителката на ГЕРБ заговори пред bTV за безбройните кризи,
Коментари Харесай

Вече било ясно, че Турски поток носел ползи за България, но какви - Сачева не каза

Иначе говорителката на ГЕРБ заприказва пред bTV за безбройните рецесии, в които се намира страната и некадърното ръководство на обединението. По думите на Сачева няма нищо съществено на дневен ред от промените, които са били част от предизборните стратегии. Имало доста области, в които може да бъде пожелан избор на съмнение, тъй като " кабинетът не се оправя доста добре ".

" Решение на нашия конгрес е да има предварителни парламентарни избори. Това, което се случва, е безвремие, несправяне с рецесиите и нарушение на законите. В последните 100 дни видяхме единствено политически назначения и уволнения “, разяснява Деница Сачева.

Най-слабото място, по думите на Сачева, е енергетиката с това, което става с цените на тока, газа.

" Подписана през последните дни е договорка с фонд, обвързван с доближени до Путин. Става дума за изявления в медии, които не са били “приятелски” на ГЕРБ, а в противен случай - били са сериозни ", изясни още някогашната министърка.

По думите й става въпрос за план за 1 млрз. лв. вложения в чиста сила. Ясно било обаче, че ще се търси метод за заобикаляне на Закона за публични поръчки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР